Decizia radicală luată de Anca Pandrea după moartea lui Alexandru Darie. Ce va face fosta soţie a lui Iurie Darie

Decizia radicală luată de Anca Pandrea după moartea lui Alexandru Darie. Ce va face fosta soţie a lui Iurie Darie
Decizie radicală luată de Anca Pandrea, după decesul fiului

Anca Pandrea s-a decis! Soția regretatului actor Iurie Darie nu mai rezistă, așa că a confirmat lucrul la care se așteptau toți apropiații. Decesul fiului său vitreg i-a pus capăt, astfel că soția lui Darie a anunțat ce va urma să facă pentru a putea să aibă sufletul împăcat.

Decizia radicală a Ancăi, Pandrea, după decesul fiului

Anca Pandrea este distrusă în urma veștii negre primite în cursul zilei de ieri. Văduva lui Iurie Darie a confirmat chiar ea decesul fiului său vitreg și a mărturisit care este decizia radicală luată de curând. Aceasta a delcarat că nu va merge la înormântarea lui Alexandru Darie din cauza faptului că încă este afectată de moartea tatălui său, astfel că din ziua în care și-a dus pe ultimul drum marea iubire, nu a mai fost la niciun astfel de eveniment. De asemenea, a mai mărturisit public faptul că nu poate să-l vadă așa.

„A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunţe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital şi nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (moartea lui Iurie Darie, tată lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înţelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească!'”
Anca Pandrea (Sursa: mediafax.ro)

Anca Pandrea și Alexandru Darie
Anca Pandrea și Alexandru Darie

Unde va fi înmormântat?

Amintim că Alxandru Darie s-a stins din viață în cursul zilei de ieri, 18 septembrie, după ce a pierdut lupta cu boala gravă de ficat de care suferea deja de ani buni. Acesta se afla pe lista de transplant, dar, din păcate, soarta a decis să nu-i mai dea nicio șansă. Actorul a fost rodul iubirii dintre Iurie și Consuela Roșu, ci nu fiul Ancăi, așa cum mulți au avut impresia de-a lungul anilor.

„În acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase pe care le vom anunţa ulterior. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 22 septembrie, la ora 13,00, la Cimitirul Bellu”
Comunicat de presă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI