EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirilă, unul dintre cei mai bogați artiști din România. Câți bani a făcut din concerte

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirilă, unul dintre cei mai bogați artiști din România. Câți bani a făcut din concerte
Ce avere are Tudor Chirilă

Informaţii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirilă. Este considerat unul dintre cei mai bogaţi artişti din România şi pe bună dreptate. Iată câţi bani a făcut din concerte doar anul trecut!

Câţi bani a făcut Tudor Chirilă anul trecut

Scrisoarea deschisă adresată Guvernului prin care lucrătorii din industria spectacolelor cer ajutor de la stat a iscat o serie de controverse în mediul online. Deşi cei mai mulţi dintre artiştii care au semnat petiţia au specificat faptul că banii ceruţi nu sunt pentru ei, ci pentru cei din spatele scenei, mulţi internauţi i-au acuzat de faptul că, în ciuda sumelor uriaşe pe care le au în conturi, vor să primească şi bani de la Ministerul Culturii.

Printre cei care susţin acest demers se numără şi solistul trupei Vama. Imediat, fanii s-au întrebat ce avere are Tudor Chirilă, unul dintre cei mai bogați artiști din România. Conform bilanţului pe anul 2019 depus de cântăreţ la Ministerul de Finanţe pentru firmă sa, el a câștigat 333.000 de euro numai din concerte.

Mai mult, la aceşti bani se adaugă 100.000 euro onorariul pe sezon la Vocea României. De asemenea, anul trecut, vedeta a mai apărut în diferite spoturi TV, pentru care a încasat 200.000 euro în total. Aşadar, la un calcul simplu, totalul obţinut în 2019 de Tudor Chirilă este de 633.000 de euro.

Ce spune Tudor Chirilă despre scrisoarea adresată Guvernului

Peste 90 de artişti au semnat, zilele trecute, scrisoarea în care aceştia cer ca schema de ajutor de la stat să fie valabilă şi pentru lucrătorii din industria spectacolelor. Printre cei care s-au implicat se numără Antonia, Smiley, Adda, Loredana, Delia, Carla’s Dreams şi Tudor Chirilă.

Acuzat de internauţi că vrea bani fără să facă nimic, cel din urmă a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care explică situaţia în care se află cei care lucrează în spatele scenei şi care nu îşi mai permit să stea acasă fără niciun venit.

“Scrisoarea deschisă nu este inițiată de mine (mi-ar fi plăcut să o fac) și sunt de acord că ea putea să includă un număr mai mare de artiști, dar cred că e mai important că ea există decât că nu întrunește un număr de semnături relevant. În ce mă privește, fac parte din categoria artiștilor care se poate susține în această perioadă, dar consider că vocea mea se poate pune și în slujba celor care nu sunt atât de vizibili/vocali.

Detractorii nu se gândesc însă că Vamă, de exemplu, nu înseamnă doar Tudor Chirilă, ci un grup de 10 oameni cu dificultăți financiare considerabile afectați de lipsa posibilității de a performa în profesiile lor. Vamă, ca multe alte trupe sau entități, înseamnă tehnicieni și instrumentiști, profesioniști ai industriei de spectacol. Acum, liber la hatereală”, a scris solistul trupei Vama.

Urmăriți Playtech.ro și pe