EXCLUSIV Ce a făcut mama Cristinei Țopescu cu lucrurile fiicei ei. Cadou neprețuit pentru Andreea Berecleanu

EXCLUSIV Ce a făcut mama Cristinei Țopescu cu lucrurile fiicei ei. Cadou neprețuit pentru Andreea Berecleanu
Ce a făcut mama Cristinei Țoescu cu lucrurile fiicei sale?

Mama Cristinei Țopescu a decis în final ce va face cu lucrurile de preț ale regretatei jurnaliste. Andreea Berecleanu a fost cea care a primit un cadou neprețuit care îi va aduce mereu aminte de aceasta.

Ce a făcut mama Cristinei Țopescu cu lucrurile fiicei sale?

Deși nu aveau o relație foarte stransă, Rodica și Cristina Țopescu se iubeau de la distanță. Vestea că jurnalista a murit singură, înainte de Crăciun, ulterior fiind găsită în locuința sa fără suflare, a picat ca un trăznet asupra familiei. Cristina a fost rodul iubirii dintre Rodica și cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu, din mariajul acestora care a durat nu mai puțin de 11 ani.

„Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii”
Cristian Țopescu (Sursa: Revista Tango)

Ce a făcut mama Cristinei Țopescu cu lucrurile regretatei jurnaliste? Andreea Berecleanu a primit un cadou de suflet
Ce a făcut mama Cristinei Țopescu cu lucrurile regretatei jurnaliste? Andreea Berecleanu a primit un cadou de suflet

Ce s-a întâmplat cu restul hainelor jurnalistei?

Mama Cristina Țopescu a vrut ca fiecare dintre prietenele de suflet ale fetei sale să aibă ceva de la Cristina. Unora le-a dat haine, iar altora bijuterii. Bijuteria preferată a regretatei jurnaliste a ajuns la Andreea Berecleanu. Nu este vorba despre ceva extrem de valoros, ci mai mult de suflet. Restul hainelor Cristinei Țopescu le-a donat unor cunoștințe cu posibilități modeste care sigur se vor bucura peste măsură de cele primite.

Amintim că cenușa jurnalistei a fost depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu, după ceremonia de incinerare care a avut loc pe data de 16 ianuarie la Crematoriul Vitan-Bârzești. Cristina Țopescu a murit în somn, fiind găsită fără suflare în locuința sa, în Tunari, pe data de 5 ianuarie. Dosarul morții acesteia este și acum investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI