De ce nu a înfiat Cristina Țopescu un copil. Mărturii sfâșietoare ale Andreei Berecleanu

De ce nu a înfiat Cristina Țopescu un copil. Mărturii sfâșietoare ale Andreei Berecleanu
De ce Cristina Țopescu nu a înfiat niciodată un copil? Andreea Berecleanu face mărturii sfâșietoare

Viața Cristinei Țopescu a trezit numeroase semne de întrebare abia acum, după decesul acesteia. Dacă până acum majoritatea au acceptat felul său distant și au stat departe de detaliile pe care jurnalista le-a ținut pentru ea, acum toată lumea se întreabă cum a arătat, de fapt, tabloul vieții sale. Andreea Berecleanu a făcut mărturii sfâșietoare despre motivul pentru care aceasta nu și-a îndeplinit niciodată visul de a avea o familie.

De ce Cristina Țopescu nu a înfiat un copil?

Plecarea prea bruscă a Cristinei Țopescu de pe această lume a trezit nenumărate semne de întrebare. Majoritatea celor care se aflau în jurul ei, fie că erau oameni care se considerau sau nu prieteni cu aceasta, știau că viața sa personală a fost dintotdeauna o necunoscută. Deși petrecea mult timp singură, cei din preajma ei au susținut că a fost o persoană care oferea multă iubire. Visul său cel mare a fost să aibă un copil, vrând chiar să înfieze unul. Din nefericire, nu s-a putut. O greșeală medicală din trecutul Cristinei a făcut imposibilă dorința de a deveni mamă, astfel luând în considerare adopția.

„Mi-am dorit mult copii, dar o greşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?”, a scris Cristina Țopescu pe o rețea de socializare, în urmă cu ceva vreme.

De ce Cristina Țopescu nu a înfiat un copil? Andreea Berecleanu, mărturii sfâșietoare despre șocul vieții Cristinei
De ce Cristina Țopescu nu a înfiat un copil? Andreea Berecleanu, mărturii sfâșietoare despre șocul vieții Cristinei

Andreea Berecleanu, mărturii despre șocul vieții Cristinei

Andreea Berecleanu a adus recent mărturii extrem de emoționante. Cristina i-a povestit știristei că are atenția îndreptată către un copil dintr-un orfelinat, un copil pe care dorește să-l înfieze.

„Au fost mulţi bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar şi de un copil. O numise Eva Maria şi era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul şi îşi dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei”
Andreea Berecleanu (Sursa: elle.ro)