EXCLUSIV Ce a descoperit Bianca Drăgușanu, înainte să plece din vila lui Alex Bodi. Nu a putut accepta așa ceva

EXCLUSIV Ce a descoperit Bianca Drăgușanu, înainte să plece din vila lui Alex Bodi. Nu a putut accepta așa ceva
EXCLUSIV Ce a descoperit Bianca Drăgușanu, înainte să plece din vila lui Alex Bodi. Nu a putut accepta așa ceva

Deși se află la Londra, alături de focoasa Daria, Alex Bodi nu o poate da uitării nici pe Bianca Drăgușanu, iar impact.ro are detalii despre cum le păcălește omul de afaceri pe femeile din viața lui.

Bianca Drăgușanu a răbufnit! Ce a descoperit înainte să plece din vila lui Alex Bodi

Între două nu te plouă, dar nici bine nu îți prea e, spune un proverb din bătrâni, care i se aplică perfect lui Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat în urmă cu o săptămână la Londra. Spune el, cu afaceri. În realitate însă, a profitat de faptul că Bianca și-a făcut bagajele și s-a mutat la București, pentru a se urca în primul avion și a merge să o reîntâlnească pe Daria, o rusoaică focoasă, care pare să îi fi pus inima pe jar.

“De aceea a plecat Bianca din vila acestuia. A găsit iscuții între el și Daria, discuții din care se înțelegea clar faptul că sunt mai mult decât prieteni. Spuneau că le este dor unul de celălalt, etc. Culmea e că Alex avea discuții cu mai multe femei, nu numai cu Daria. Bianca a văzut negru în fața ochilor, a făcut ditamai scandalul și a plecat”, ne-au mărturisit surse apropiate acestuia. În prezent, Bodi trăiește câteva zile de vis alături de noua sa iubită, însă nu a dat-o uitării nici pe cea care i-a fost soție, Bianca.

Nu poate fi bărbatul unei singure femei. Le vrea pe amândouă în viața lui!

Conform surselor noastre, afaceristul ar vrea să joace, în continuare, la două capete, însă a schimbat rolurile. Acum Daria este iubita oficială, iar Bianca amanta: “Daria este extrem de îndrăgostită de Alex de mult timp. La prima vedere, el este un bărbat după care te poți aprinde extrem de repede. Este serios, muncitor, întotdeauna sigur pe el și foarte galant cu femeile. Acum s-a întors la Daria ca la soția lui. Cu cadouri, cu vorbe mari și promisiuni, jură că ea este singura femeie din viața lui. Însă, în același timp, o iubește și pe Bianca. I-a trimis flori, ca să îi amintească acest lucu.

Nu ar vrea să o piardă pe niciuna. Bianca este pasiunea lui, nebunia lui, însă sunt prea multe scandaluri între ei. El spune că Bianca este incapabilă să iubească frumos și demn. De cealaltă parte este Daria, care l-a cucerit prin simplitatea și veselia ei. Daria este o tipă mereu pusă pe șotii, pe distracție, nu are răutăți și nici nu este genul care să creeze certuri. Alex o place pentru asta, spune că îi dă un sentiment de liniște. O mai place și pentru că are propriile afaceri și se descurcă foarte bine, este o femeie independentă”, ne-au mărturisit aceleași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI