Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, a răbufnit după ce Bodi i-a trimis flori Biancăi Dragușanu. Ce mesaj i-a transmis vedetei

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, a răbufnit după ce Bodi i-a trimis flori Biancăi Dragușanu. Ce mesaj i-a transmis vedetei
Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, a răbufnit după ce Bodi i-a trimis flori Biancăi Dragușanu. Ce mesaj i-a transmis vedetei

Daria Radionova a făcut și primele declarații, după ce Alex Bodi i-ar fi trimis un buchet de trandafiri fostei sale soții. Luni, 1 iunie, Bianca Drăgușanu a primit un buchet mare de trandafiri albi cu un bilețel pe care scria doar ”1.06”. Tot pe 1 iunie ar fi fost și data în care diva și Alex Bodi ar fi sărbătorit un an și nouă luni de relație, dacă nu s-ar fi despărțit în urmă cu doar câteva săptămâni.

Daria Radionova a răbufnit pe Instagram

Menționăm că afaceristul din Mediaș îi trimitea deseori buchete de trandafiri fostei sale soții atunci când se certau și își dorea iertarea ei, dar și când era aniversarea lor. astfel că toată lumea s-a gândit că florile sunt trimise tot de el.

În plus, Bianca Drăgușanu a făcut și un gest șocant după ce a primit buchetul de tradafiri, iar diva s-a filmat în timp ce dădea foc bilețelului și apoi florilor, scriind apoi pe Instagram ”The End” (n.red. sfârșit) în dreptul imaginilor, ceea ce a întărit convingerea tuturor că expeditorul ar fi fost chiar alex Bodi, fostul ei soț.

Nu a durat mult până când cei care au urmărit povestea de dragoste plină de năbădău dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au contactat-o și pe Daria Radionova, actuala iubită a omului de afaceri, pentru a afla și părerea ei.

Ce a declarat Daria Radionova

„Știi ca Alex ii trimite flori Biancăi? Nu e o situație urâta pentru tine? Crezi ca meriți?”, a întrebat-o un urmăritor pe Daria Radionova printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram.

„??? He didn’t send her flowers. She doesn’t know what else to do to get our attention ☺️? (n.r. – El nu i-a trimis flori. Ea nu știe ce să mai facă pentru a primi atenție din partea noastră)”, i-a răspuns Daria Radionova, infirmând astfel că Alex Bodi i-ar fi trimis flori fostei lui soții, pe nume Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, după ce au trecut aproape două luni de când cei doi protagoniști, proaspăt divorțați, se împăcaseră. În luna martie a acestui an, ei anunțau că, deși semnaseră actele de divorț la notar, se iubeau încă și doreau să își mai dea o șansă unul celuilalt.

Astfel, Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa a afaceristului și  a petrecut cu el perioada de autoizolare. Doar că la sfârșitul lunii mai lucrurile au luat o altă întorsătură. După două luni în care au pozat în cuplul perfect, s-au despărțit, iar vedeta s-a mutat înapoi în apartamentul ei.

Urmăriți Playtech.ro și pe