EXCLUSIV Cauza morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă rupe tăcerea: ”Se vindecase de Covid-19”

EXCLUSIV Cauza morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă rupe tăcerea: ”Se vindecase de Covid-19”
Cauza decesului lui Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici se vindecase de Covid-19, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc după ce a fost diagnosticat în spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, o periculoasă bacterie intraspitalicească. La aflarea veștii că Bogdan a încetat din viață, fosta lui prietenă, Diana Șoșoacă, intenționează să acționeze pe cale legală instituția medicală, luând legătura în acest sens și cu fiul regretatului artist.

Cauza morții lui Bogdan Stanoevici

La aproximativ o lună de când a fost intubat la Spitalul Sf. Pantelimon, actorul Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu boala, la 62 de ani. Cauza principală a decesului nu o constituie însă infecția cu Covid-19, informație lansată în mass-media, ci infecția nosocomială cu un germene intraspitalicesc extrem de periculos, Clostridium difficaile.

Într-o primă fază, actorul se vindecase de Covid-19, ultimul test efectuat fiind negativ! Însă, la câteva zile, artistul s-a simțit rău și a ajuns din nou la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. A fost intubat iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit de la o zi la alta. A intrat în comă, dar astăzi a încetat din viață.

Diana Șoșoacă, prietenă bună cu Bogdan Stanoevici

Fiul actorului a venit special din Franța în urmă cu câteva săptâmâni, când tatăl său se zbătea între viață și moarte. Acesta este, de altfel, singura rudă a lui Bogdan. Mama acestuia a murit, iar fosta soție locuiește în Franța.

Potrivit unor surse din anturajul actorului, avocata Diana Șoșoacă, care este în același timp și președintele Comisiei de Abuzuri din Parlament și care era prietenă bună cu Bogdan Stanoevici, intenționează să se adreseze justiției, pentru ca vinovații de moartea actorului să plătească:

“Lucrurile nu vor rămâne așa. Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate. El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de o bacterie intraspitalicească. Prea mulți oameni mor din această cauză. Doamna Șoșoacă va apela la instanță, pentru a se face dreptate”, ne-au mărturisit sursele Impact.ro, în exclusivitate.

”Drum bun, prieten drag! Bogdan Stanoevici a fost iubit de Dumnezeu mai mult decât l-am iubit noi! Dumnezeu să te odihnească-n pace! Rămâne frumusețea unor momente unice trăite împreună!

Pentru toți „DEȘTEPȚII ” din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de covid-19! Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las.

Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, este mesajul postat de Diana Șoșoacă în momentul în care a aflat de moartea lui Bogdan. Avocata din AUR a publicat o serie de imagini alături de actor, pe care le puteți vedea în galeria foto de mai sus.

Bogdan Stanoevici era împotriva purtării măștilor

Bogdan a fost secretar de stat al Ministerului Culturii, în perioada ianuarie 2015 – decembrie 2015, dar și director general interimar al Circului Globus din București, în perioada 2017-2020. Bogdan Stanoevici participase la mai multe mitinguri de protest împotriva măsurilor luate de Guvern în pandemie. El se declarase împotriva purtării măştii de protecţie, spunând că aceasta este doar pentru cei bolnavi:

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes.

Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI