EXCLUSIV Câți bani primește Andreea Mantea pensie alimentară de la tatăl copilului ei. În ce relație este acum cu Cristi Mitrea

EXCLUSIV Câți bani primește Andreea Mantea pensie alimentară de la tatăl copilului ei. În ce relație este acum cu Cristi Mitrea

În 2014, 20 de bărbați se luptau pentru a ajunge la inima Andreei Mantea. Desigur, totul în cadrul show-ului “Burlăcița” de la Antena 1. De-a lungul lunilor de filmare, frumoasa brunetă s-a apropiat extrem de mult de unul dintre concurență, luptătorul MMA Cristi Mitrea, pe care l-a și ales ca finalist și câștigător al show-ului. Deși mulți au crezut că totul este o regie de dragul audienței, la câteva luni după terminarea show-ului, Andreea a anunțat că este însărcinată, veste care i-a luat prin surprindere chiar și pe apropiați. Pe atunci, prezentatoarea mărturisea că tatăl copilului ei este chiar Cristi Mitrea și că au planuri de căsătorie în viitorul apropiat. 

Andreea Mantea și luptătorul MMA s-au împăcat. Cât e pensia alimentară

Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar în luna a patra de sarcină, Andreea a anunțat că s-a despărțit de sportiv. Ba mai mult, pe atunci au apărut și informații de-a dreptul șocante, conform cărora bruneta ar fi fost bătută și sechestrată în repetate rânduri de către iubitul ei. Între cei doi nu mai păreau să existe șanse de împăcare nici măcar la nivel amical, iar Andreea jura că nu îl va lăsa pe Mitrea să aibă vreodată drepturi asupra copilului lor.

Anii au trecut, iar David i-a făcut pe cei doi să revină la sentimente mai bune. Au început să comunice ușor ușor, au stabilit un program prin care luptătorul de MMA să își vadă copilul, precum și pensia alimentară. Între timp, Cristi Mitrea și Andreea Mantea au devenit cei mai buni prieteni:

“Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi. 

Andreea Mantea are o relație de patru ani!

Prezentatoarea TV și fostul ei iubit au postat în ultimul an câteva poze împreunp cu fiul lor pe conturile de socializare, motiv pentru care a fost ușor de interpretat faptul că cei doi formează din nou un cuplu. În realitate, între cei doi există o relație strict de prietenie, iar Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape ani.

Precaută și discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, focoasa brunetă nu a vrut să dezvăluie identitatea iubitului ei și nici nu a postat poze cu acesta.