Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1. Suma reală, după 17 ani la același post TV

Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1. Suma reală, după 17 ani la același post TV

Andreea Berecleanu spunea, după plecarea din Antena 1, că decizia de a pleca  i-a aparținut, nedorindu-și prelungirea contractului de muncă în alte condiții decât cele stabilite inițial. De asemenea, vedeta TV a dezvăluit că au fost „multe dedesubturi”, fapt pentru care a luat această hotărâre.

Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1

Andreea Berecleanu, timp de 17 ani a fost imaginea Observatorului Antenei 1 și, după cum declara vedeta, au fost 17 ani pe care nu-i regretă, dar decizia de a pleca a fost una grea dar și justificată. Mulți s-au întrebat și încă se întreabă cât căștiga știrista și dacă acesta ar fi unul dintre motivele pentru care și-a dat demisia.

Suma reală, după 17 ani la același post TV

Răspunsul se regăsește, potrivit fostului soț, Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului, în declarația de avere a acestuia. Conform acesteia,  Andreea Berecleanu câștiga în 2012 un salariu de 224.000 de lei brut, adică 18.666 de lei pe lună. Între timp, vedeta ajunsese să câștige de la Antena 1  suma de 500 de euro lunar. În ceea ce privește înlocuirea sa de către Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu a povestit că această „mutare” a fost una așteptată, dat fiindcă Sandra este o apropiată a familiei Voiculescu.

Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1. Suma reală, după 17 ani la același post TV
Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1. Suma reală, după 17 ani la același post TV

Andreea Berecleanu a decis să părăsească pupitrul știrilor Observator după 17 ani. Astfel că, aceasta se dedică acum exclusiv proiectelor în care se implică alături de soțul ei. Cei de la Paginademedia.ro au aflat, în cele din urmă, cu ce își va umple timpul Andreea, după decizia de a pleca din echipa Observator – Antena 1. Conform celor declarate de vedetă, va rămâne în zona de comunicare și va lucra la proiectele pe care deja le are și va încerca să dezvolte și altele, alături de  grupului de clinici Cronos Med, fondat de dr. Constantin Stan.

”După ce în 2014, am lansat Estetica Premium, prima și singura platformă 360 de conținut premium, axat pe estetică, sănătate, frumusețe, tehnologie și inovație medicală, cu servicii de producție video, branding, PR digital și content marketing, mi-am propus să dedic și mai mult timp zonei de de comunicare. Mai ales în contextul în care sunt unul dintre influencerii și comunicatorii cei mai respectați din piață, dar și în acela în care deja în portofoliul Estetica Premium au intrat mai multe mărci în 2019 urmare a dezvoltării fără precedent a industriei estetice și a creșterii interesului pentru sănătate, frumusețe, artă.”, a declarat Andreea Berecleanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI