EXCLUSIV Câți bani a luat Bianca Drăgușanu, de fapt, pentru reclamele la studioul de videochat. Suma este surprinzătoare

EXCLUSIV Câți bani a luat Bianca Drăgușanu, de fapt, pentru reclamele la studioul de videochat. Suma este surprinzătoare
Cu cât a fost plătită Bianca Drăgușanu pentru reclamele la videochat?

Bianca Drăgușanu face reclamă, în Postul Paștelui, la videochat: ”Unii vor comenta despre moravuri ușoare!”. Cât costă zâmbetul ei fals, de pe stâlpi? Cu decolteul siliconat la înaintare și cu zâmbetul d-abia schițat, mai degrabă forțat, din cauza operațiilor estetice fără număr, Bianca Drăgușanu face reclamă la unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din lume. Reporterii playtech.ro au aflat, în exclusivitate, cu cât a fost plătită Bianca, pentru ”deranj”, dar și ce calități au recomandat-o pentru contractul, deloc ortodox, din Postul Paștelui.

Ce sumă a primit Bianca Drăgușanu pentru reclamele la videchat?

Bianca Drăguşanu ( 39 de ani), aflată în plin război al declarațiilor cu fostul soț, Alex Bodi, căruia îi mai bagă bățul prin gard, ca să nu o dea uitării, nu coboară din pat dacă nu este recompensată financiar: “Totul e plătit, eu nu fac barter, copilul meu nu trăieşte pe fire de păr. Cred că puţine persoane din România procedează ca mine. Eu, dacă nu sunt plătită, nu promovez nimic gratis”, sună unul dintre principiile sale de bază din filosofia sa de femeie de afaceri.

Și nici că a dat înapoi, așa că firmele care și-o doresc în campaniile publicitare trebuie să bage mâna destul de adânc în buzunar. Iată că, în postul Paștelui, Bianca Drăgușanu ne zâmbește de pe toți stâlpii din București.

La prima vedere, din goana mașinii, nu prea îți dai seama ce anume promovează, însă cine accesează site-ul cu pricina află că a încheiat un parteneriat de imagine cu Charm Studios, “cel mai profesionist studio de videochat din Bucureşti şi top 3 la nivel mondial”, cum este prezentat, pe conturile sociale. Apropiații ei susțin că acest contract i-ar fi adus suma de 2.000 de euro.

„E simplu: are tot ceea ce şi-ar putea dori o femeie.”

  • ”Unii vor comenta despre moralitate, despre moravuri uşoare sau se vor lega de operaţiile estetice ale Biancăi”

Reporterii playtech.ro au stat de vorbă cu reprezentanții acestei firmei: “Cum ne-am gândit să o alegem pe Bianca? E simplu: are tot ceea ce şi-ar putea dori o femeie. Lăsându-i la o parte pe cei mai catolici decât Papa, care vor comenta despre moralitate, despre moravuri uşoare sau care se vor lega de operaţiile estetice ale Biancăi.

Încercând să ieşim din bula asta, Bianca este o femeie care şi-a depăşit condiţia, corect? Este o femeie care conduce un business, este o femeie aşa cum multe îşi doresc să fie, dar puţine recunosc. Uite, în urma campaniei, am avut multe mesaje în care lumea o laudă pe Bianca, multe mesaje în care lumea ne întreabă dacă pot primi autografe de la Bianca şi aşa mai departe. Este, cum spuneam o femeie de succes”, a declarat, pentru playtech.ro, Mădălina Chiuoru, CMO &PR la Charm Group.Aceasta a mai adăugat:

”Bianca este genul de femeie care, aşa cum spune şi ea, a învăţat că viaţa este prea scurtă şi prea frumoasă pentru a pleca urechea la gura lumii”: “Sfatul ei şi al nostru este acela de a trăi după bunul plac. Lumea bârfeşte oricum!”.

Mădălina Chiuoru a evitat să ne ofere detalii despre colaborarea cu Bianca Drăguşanu, privind banii și perioada: “Contractul este confidenţial, la fel şi suma şi perioada contractuală”. Tot ce rămâne, din nou doar pentru o vreme, este reclama ei actuală, care sună extrem de provocator şi deja e prezentă pe multe dintre străzile centrale ale oraşului: “Salariului tău îi lipseşte o cifră? Schimbă-şi jobul!”. Aviz amatorilor, pardon, amatoarelor!”.

Bianca, regina ”divorțurilor”!

Bianca a bifat două mariaje, cu Victor Slav, și mai apoi cu Alex Bodi, încheiat tot cu un divorţ, toamna trecută. Apoi, s-ar fi iubit cu un om de afaceri turc, miliardarul Cengiz Şiklaroglu. Și această poveste de dragoste s-a încheiat, escapada Biancăi fiind doar o încercare nereuşită de a-l face gelos pe fostul ei “bad-boy”, Alex Bodi, care în aceeaşi perioadă începuse să aibă probleme cu Justiţia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI