Bianca Drăgușanu, desființată de fosta cea mai bună prietenă: ‘Perversă și falsă’

Bianca Drăgușanu, desființată de fosta cea mai bună prietenă: ‘Perversă și falsă’
Bianca Drăgușanu a fost desființată de fosta cea mai bună prietenă

Ambele blonde, ambele ravisante și tot ambele foste soții ale lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgeanu au avut, pe rând, același bărbat, s-au despărțit și au legat o relație de prietenie. Nu a durat mult, deși totul părea că se îndreaptă înspre bine. Divele mergeau la cumpărături împreună, găteau, se pozau, iar fetele lor creșteau împreună. Disputa dintre ele ar fi început de la bani și vorbe spune fără rost. Cu mai multe detalii a venit chiar Iulia.

Bianca Drăgușanu a fost desființată de Iulia Sălăgean, fosta sa prietenă

Iulia Sălăgean a intervenit în emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, pentru a vorbi despre relația dintre ea și Bianca Drăgușanu. Femeia a mărturisit că cearta a pornit în urma unei trădări, apoi a rupt orice legătură cu vedeta. Iulia a mărturisit că Bianca nu a mai contactat-o, dar așteaptă să facă acest lucru, pentru a lămuri situația.

„Eu chiar o rog să vorbească cu mine și să spună ce o deranjează. Ea are niște reacții prostești a unor filme pe care și le produce singură în cap. E foarte simplu să mă sune, eu nu sunt genul de om care să am orgoliu mai mare decât mine, așa cum e ea. Ea a fost prinsă cu mâța-n sac când am avut cearta aceea, dacă nu era adevărat ea putea să vorbească să-mi spună”, a povestit Iulia Sălăgean.

Aceasta a descris-o pe vedetă ca fiind ”perversă, falsă și profitoare”: „Totul e adevăr. A fost o persoană falsă, mi-a dat o lecție foarte bună, eu mi-am deschis sufletul în fața ei, dar ea a fost perversă și falsă. Toți prietenii au trădat-o, toate cunoștințele au trădat-o, vorbește de oamenii ca fiind tradători, dar vorbește despre ea. Ea s-a dat prietena mea”.

A rămas lângă Bodi după ce s-a căsătorit cu Bianca de dragul copilului lor

Iulia Sălăgean a povestit în urmă cu câteva luni că a fost rănită de infidelitatea lui Alex Bodi, dar a decis să își calce pe orgoliu și să accepte faptul că acesta s-a îndrăgostit de o altă femeie. Blondina deschisese atunci și o relație de prietenie cu Bianca, din dorința de a păstra o legătură cu tatăl fiicei sale, de dragul fetei pe care o au împreună.

„Eu mereu am vrut să păstrez o legatură foarte strânsă cu el, e tatăl copilului meu. Dar am suferit mult. Nu a fost doar vina ei, a fost și vina lui, poate chiar mai mult a fost vina lui. Ei îi zice aceva, mie îmi promitea altceva, când se certa cu ea, venea la mine.

Era prea mare presiunea ca ea să mă cunoască pe mine, după ce a rupt o familie. A vrut să fie sigură că nu mai există sentimente între mine si Alex. La un moment dat i-am spus lui Alex că dacă asta își dorește, să rămână cu această femeie. Noi un an și jumătate am fost la cuțite, eu și Bianca”, povestea Iulia.