EXCLUSIV Cătălin Botezatu, sărut pătimaș cu Mădălina Manole. Imaginea e istorică: ”Mi se face pielea de găină când revăd imaginile!”

EXCLUSIV Cătălin Botezatu, sărut pătimaș cu Mădălina Manole. Imaginea e istorică: ”Mi se face pielea de găină când revăd imaginile!”
EXCLUSIV Cătălin Botezatu, sărut pătimaș cu Mădălina Manole. Imaginea e istorică: ”Mi se face pielea de găină când revăd imaginile!”

Mădălina Manole a fost solista cu cele mai frumoase piese de dragoste, în palmares având zeci de compoziții semnate de fostul ei soț, Șerban Georgescu. În 1996, artista a făcut furori cu videoclipul melodiei ”Nici nu mai cred că te-am iubit”, postat recent pe Facebook și de fratele artistei, Marian Manole, și în care Mădălina se iubește cu Cătălin Botezatu. Contactat de reporterii impact.ro, celebrul designer, care e și jurat la concursul ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), a rememorat colaborarea de acum 24 de ani cu talentata interpretă căreia i se mai spunea și ”Fata cu părul de foc”. Cei doi au fost la acea vreme protagoniștii unor scene fierbinți:

”Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. La sfârșit, îmi lasă amintire o eșarfă verde. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, ne-a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, sărut pătimaș cu Mădălina Manole

”Nici nu mai cred că te-am iubit” este videoclipul realizat în 1996 și în care Mădălina Manole apare altfel de cum o știam. Atunci, ea renunțase, conform scenariului, la imaginea ingenuă. Cadrele din dormitor, unde apare alături de Cătălin Botezatu, și sărutul lor pătimaș au dat culoare producției muzicale. Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a postat recent acest clip, pe contul lui de Facebook, în amintirea surorii dragi, iar fanii au fost din nou impresionați.

Designerul Cătălin Botezatu ne-a povestit, în exclusivitate, despre filmările de acum 24 de ani, alături de solistă: ”Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim au fost filmate în vila mea din Primăverii, în patul meu, în dormitorul meu, erau amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Totul a fost doar un moment de romantism, între doi oameni care se iubesc”, ne-a spus Cătălin.

”Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine”

Cătălin Botezatu ne-a mai dezvăluit și alte detalii despre producția muzicală, realizată în 1996:

”Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine, la sfârșit, când coboară pe treptele vilei mele, îmi lasă amintire o eșarfă verde, iar eu îi mângăi părul superb. Versurile sunt emoționante. Alte cadre au fost filmate la Castelul Peleș, din Sinaia, dar și în fostul meu restaurant”, ne- a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cei doi artiști au fost atât de convingători, încât fanii au crezut că se iubesc și în afara platourilor de filmare: ”Ce frumoși și tineri erau, le-ar fi stat bine împreună, ca un cuplu”, a menționat un internaut.

”Am fost prieten cu Mădălina până în ultima clipă a vieții ei”

Vestitul designer, pe care îl vedeți și în calitate de jurat la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), îi duce dorul artistei: ”Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă! Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru”. Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, la trei ani după decesul fostul ei soț, compozitorul Șerban Georgescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI