Cătălin Botezatu, noi probleme de sănătate. Ce verdict trist i-au dat medicii

Veşti rele pentru Cătălin Botezatu. Ce verdict i-au dat medicii din Turcia

La un an de la un moment de mare cumpănă, Cătălin Botezatu întâmpină noi probleme de sănătate. În ciuda faptului că apariţiile sale sunt mereu cu zâmbetul pe buze, se pare că designerul a primit un verdict trist din partea medicilor.

Cătălin Botezatu are, din nou, probleme de sănătate

În urmă cu un an, juratul de la “Bravo, ai stil!” era operat de patru ori în doar trei săptămâni. Acesta fusese diagnosticat atunci cu o boală nemiloasă: cancer la colon.

„Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, declara creatorul de modă în 2019.

Acum, Cătălin Botezatu are noi probleme de sănătate. În vârstă de 54 de ani, designerul a vorbit, de curând, despre schimbările care au apărut în viaţa lui în ultima perioadă.

Acesta a povestit că i s-a interzis orice formă de efort, de stres iar controalele medicale sunt obligatorii. Vedeta de la Kanal D a fost, în urmă cu trei săptămâni, în Turcia pentru a se asigura că totul este în regulă.

”Cu sănătatea sunt OK. Am fost în urmă cu trei săptămâni la control în Turcia și mi s-a spus să am mai multă grijă de mine, să evit efortul, stresul. În continuare iau medicamentele prescrise de medicul meu. Cu sănătatea nu este de glumă, așa că înțelegi de ce nu vreau cadouri de ziua mea”, a declarat Bote pentru click.ro.

Ce s-a întâmplat cu petrecerea de ziua designerului

Ieri, 3 decembrie, Botezatu a împlinit 54 de ani, dar a ales să nu îşi mai serbeze ziua, ca în alţi ani, cu fast şi mulţi prieteni aproape. A promis, însă, că anul viitor lucrurile vor sta cu totul altfel.

”Este pentru prima dată în viața mea când nu mă serbez, când nu mă întâlnesc cu prietenii mei. Mulți dintre ei sunt carantinați. Alții sunt bolnavi, așa că nu are nimeni chef de distracție. Oricum, cred că m-am distrat suficient în toți anii aceștia, așa că e binevenită pauză asta.

La anul fac 55 de ani, deci e o vârstă rotundă, așa că o să-mi iau revanșa cât pentru doi ani. Până atunci îmi doresc să fiu sănătos, să fiu liniștit. Cum ziceam, e prima dată când nu mă aniversez și când nu-mi fac planuri de Sărbători.”, a mai povestit acesta.

Desigur, vedetele şi apropiaţii au ţinut să îi transmită lui Cătălin Botezatu urările lor de bine. Printre cele mai frumoase mesaje din mediul online a fost cel trimis de Bianca Drăgușanu, fosta lui iubită.

“La mulţi ani, rege al tuturor! Te voi iubi pentru totdeauna”, a scris vedeta, luându-i pe toţi internauţii prin surprindere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI