Legătura dintre Alex Bodi și Cătălin Botezatu s-a aflat acum, după ce fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost eliberat

Legătura dintre Alex Bodi și Cătălin Botezatu s-a aflat acum, după ce fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost eliberat
Eliberarea lui Alex Bodi relevă legătura dintre el și Cătălin Botezatu

Alex Bodi și Cătălin Botezatu au iubit aceeași femeie, dar asta nu e tot. Afaceristul a fost surprins într-o ipostază care relevă o nebănuită legătură între el și designer; mai exact, afinitatea-i pentru creațiile sale.

Legătura dintre Alex Bodi și Cătălin Botezatu

Alex Bodi nu a renunțat nici măcar în spatele gratiilor la eleganță, chiar dacă celula de care a avut parte nu a fost nici pe departe la nivelul de ospitalitate cu care acesta era obișnuit. Tocmai de aceea, ar fi de punctat că Bodi este mare fan al creațiilor vestimentare semnate de Cătălin Botezatu.

Mai clar, la ieșirea din închisoare, Alex Bodi a cărat cu el o husă de la un costum Viggo, brand semnat de Cătălin Botezatu, lucru care scoate la lumină faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a îmbrăcat la patru ace chiar și în spatele gratiilor.

Designerul, despre arestarea fostului soț al Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre problemele cu care Alex Bodi se confruntă, la scurt timp după ce afaceristul a fost închis.

„Până la sentința finală există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care orice om din societate nu le acceptă.

Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară. Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul basma curată. Eu nu doresc răul nimănui”, a declarat creatorul de modă pentru CanCan.

Scapă de arestul preventiv

Alex Bodi urmează să fie cercetat în arest la domiciliu în dosarul de crimă organizată. „În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând: În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI