EXCLUSIV Cătălin Botezatu, propunere genială pentru nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Sfatul prețios pe care i l-a dat bărbatului

EXCLUSIV Cătălin Botezatu, propunere genială pentru nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Sfatul prețios pe care i l-a dat bărbatului
Ce propunere a facut Catalin Botezatu pentru Bianca Dragusanu si Gabi Badalau

Cătălin Botezatu a fost surprins să afle că fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, e la un pas de cea de-a treia nuntă.  Designerul vestimentar de top, care o cunoaște perfect pe senzuala blondină, îi dă însă câteva sfaturi lui Gabi Bădălău, viitorul ginerică: ”În viziunea Biancăi, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, și să tacă, pentru a face ce vrea ea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc!”, ne-a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Bote: ”Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău”

Bianca Drăgușanu are un trecut amoros tumultuos, trecând și prin două mariaje, cu Victor Slav și cu Alex Bodi. Deși susține că a suferit enorm din dragoste, iată că fotomodelul de top nu și-a pierdut încrederea în instituția căsătoriei, fiind la un pas de o nouă nuntă. Alesul inimii ei este, de data aceasta, Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, cu care Bianca a bifat recent și o vacanță de lux în Dubai. Contactat de reporterii Playtech.ro, Cătălin Botezatu ne-a spus:

”Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău”.

Cătălin Botezatu: ”Sper să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă Bianca. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, și să tacă!”

Designerul Cătălin Botezatu i-a dat și câteva sfaturi de aur celebrului ginerică, Gabi Bădălău:

”Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a mai declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Alex Bodi era băiat de treabă, păcat că s-au despărțit!”

Cătălin Botezatu regretă că Bianca nu mai formează un cuplu cu Alex Bodi, mai ales că au și petrecut adesea împreună. Cătălin i-a avut invitați la petrecerea de ziua lui, din 2019, unde de altfel s-au și pozat în trei:

”Alex Bodi era băiat de treabă, păcat că s-au despărțit, din punctul meu de vedere între ei nu mai e cale de întoarcere, la cum stau lucrurile acum”.

De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să se mărite cu Botezatu? ” Atunci când a fost în tren, s-a dat jos înainte de a ajunge în stație”

Bianca și Cătălin ar fi fost, la un moment dat, la un pas de nuntă. Ea a menționat, într-un interviu, de ce n-au ajuns la altar:

”Atunci când a fost în tren, s-a dat jos înainte de a ajunge în stație”. Botezatu este cel care a făcut-o vedetă pe Bianca, relația lor cu năbădăi, de acum 11 ani, fiind, la acea vreme, în centrul atenției. Deși relația lor a fost de scurtă durată, protagoniștii acestei povești de dragoste au rămas într-o relație de prietenie, ajutându-se la greu și chefuind la evenimentele mondene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI