Bianca Drăgușanu se mărită din nou?! Informații de ultimă oră despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu se mărită din nou?! Informații de ultimă oră despre relația cu Gabi Bădălău
Ce se zvonește despre nunta dintre Drăgușanu și Gabi Bădălău?

Se zvonește o nuntă mare și controversată în showbiz-ul românesc?! Informațiile de ultimă oră arată că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au gânduri mai mari decât ar fi crezut fanii ambilor vedete. Ce se petrece între cei doi?

Bianca Drăgușanu, mireasă pentru a treia oară?! Ce s-a aflat despre relația dintre ea și Gabi Bădălău?

Vestea momentului! Zonurile din lumea mondenă arată că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu doar că e clar că au o relație, ci se și gândesc la lucruri serioase, conform spynews.ro. Apropiații vedetelor i-au cam dat de gol.

Se pare că povestea lor duce într-o direcție stabilă – spre căsătorie. Nu mai e un secret pentru consumatorii de monden că Bianca și Gabi s-au întâlnit în Dubai și au decis să petreacă un timp veritabil în Maldive, într-o vacanță de lux, dovadă fiind imaginile tandre cu ei doi din aeroport.

Fosta asistentă păcătoasă e prima femeie cu care-și afișează prima filă din nou relație de după mariajul cu Claudia Pătrășcanu, acesta fiind încă un semn de asumare a noului început și a seriozității cu care tratează totul. Reporterii speciali ai sursei citate arată că s-ar pune și de o căsătorie în viitorul apropiat, mai cu seamă că porumbeii au deja și nași.

Afaceristul este încă în scandal cu mama copiilor

Amintim că celebrul afacerist este încă în scandal cu mama copiilor săi, iar divorțul dintre ei nu s-a pronunțat încă. Aceștia trebuiau inițial să se separe legal la notar, dar lucrurile s-au complicat și pe măsură ce acuzațiile au început să apară concluzia relației lor s-a lăsat și mai așteptată.

„Cum ajung în România promit să merg direct la IML şi la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soţia mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanţă doamna preşedintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei”, a declarat Gabi Bădălău, într-o intervenție telefonică, la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

„Eu îmi doresc o educaţie, un viitor bun pentru copiii noştri, îmi doresc să se liniştească şi Claudia, pentru că o ţine cu circul ei de doi ani. Mergem în instanţă, eu voi respecta decizia instanţei. Eu sunt convins că băieţii noştri au un viitor mai bun lângă mine şi langă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie. Nu vreau să intru în jocul ei şi aberaţiile ei de pe Facebook”
Gabi Bădălău

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI