Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, lovitură financiară dură din cauza covid-19. Cum au pierdut banii

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, lovitură financiară dură din cauza covid-19. Cum au pierdut banii
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, lovitură financiară din cauza pandemiei. Cântăreții au rămas fără eveniment

Ultimele 10 luni nu au fost deloc fericite pentru actori, care au rămas fără locuri de muncă, teatrele fiind închise. La fel de mult au suferit și cântăreții, însă. Deși aceștia au mai putut participa la petreceri private, spre deosebire de actori, mare parte din evenimente au fost anulate. De exemplu, pentru Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, destinația de Crăciun pentru anul acesta era Londra. Era, căci petrecerea de pomină din Regatul Unit s-a dus pe apa sâmbetei din cauza pandemiei de COVID-19.

Lovitură financiară pentru Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp din cauza COVID-19. Au pierdut ultimii bani pe anul acesta

Apariția unei noi tulpini de COVID-19 în Marea Britanie, una mai agresivă decât cea cu care era lumea obișnuită, a făcut ca Regatul să se închidă din nou, devenind izolat complet de restul țărilor europene. Pe lângă izolare, s-a luat decizia de a se impune și un lock-down sever, mare parte din stat fiind în situația de a închide toate cluburile și restaurantele. Astfel, planurile lui Culiță Sterp și ale lui Carmen de la Sălciua de a cânta românilor din Londra s-au năruit. Ca niciodată, artista va fi constrânsă de împrejurări să rămână acasă de Crăciun, alături de persoane din familia ei.

„Din păcate, concertul de Crăciun pe care Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, alături de alți artiști, s-a anulat din cauza restricțiilor din Londra. Artiștii își cumpăraseră deja și biletele de avion, făcuseră rezervări la hotel, totul a fost anulat, toată lumea pierde bani din cauza asta. Dar restricțiile sunt foarte dure și nerespectarea lor este periculoasă, se poate ajunge și la arestare pe lângă amenzile uriașe”, a confirmat unul dintre organizatorii evenimentului, pentru WOWbiz.

Artista iubește din nou

S-a scurs un an de la divorțul dureros de Culiță Sterp, iar Carmen de la Sălciua iubește din nou. A apărut și prima imagine cu cei doi. Mai exact, este vorba despre o fotografie publicată de solistă pe Instagram, într-un story, când ciocnește un pahar de șampanie cu un bărbat misterios, într-un cadru romantic.  Cu un șemineu pe fundal și un brad superb alb într-un colț al camerei, aceștia nici că puteau fi mai fericiți. În plus, în ultima perioadă, Carmen de la Sălciua a postat fotografii în care apar buchete uriașe de flori, primite, cel mai probabil, de la noul partener.