EXCLUSIV Buble, întâlnire de gradul 0 cu iubita lui Răzvan Simion. Lidia, reacție de milioane când a văzut-o live pe cea care a înlocuit-o

EXCLUSIV Buble, întâlnire de gradul 0 cu iubita lui Răzvan Simion. Lidia, reacție de milioane când a văzut-o live pe cea care a înlocuit-o

Matinalul de la Antena 1, Răzan Simion, le-a făcut deja cunoștință fostei sale iubite, Lidia Buble, și actualei sale iubite. Cei trei au avut o discuție de 30 de minute.

Lidia Buble, întâlnire de gradul 0 cu iubita lui Răzvan Simion

Au fost unul dintre cele mai solide cupluri din Romania, iubindu-se timp de jumătate de deceniu. În tot acest timp, Răzvan Simion și Lidia Buble au fost nevoiți să înfrunte oprobiul public, ținând cont de faptul că idila lor s-a născut chiar în perioada în care vedeta Antenei 1 divorța de soția sa, femeia cu care are doi copii. În ciuda faptului că artista a declarat în repetate rânduri că nu ea este vinovată pentru destrămarea căsniciei lui Răzvan, fanii au taxat-o dur ori de câte ori au avut ocazia.

Nici Dana, soția prezentatorului, nu a iertat-o pe cântăreață, atacând-o indirect în repetate rânduri. Atunci când toată lumea se aștepta ca cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc să ajungă la altar, Răzvan Simion a anunțat că el și Lidia s-au despărțit și că nu există cale de împăcare. Prezentatorul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani” a dat de înțeles că artista nu mai era deloc fericită cu el și că decizia despărțirii a fost una de comun acord. A ținut să specifice, în schimb, că, deși nu mai formează un cuplu, el rămâne impresarul și managerul ei.

Răzvan Simion i-a prezentat-o Lidiei pe actuala iubită

Timpul a trecut și, deși toată lumea se aștepta ca Lidia să fie cea care își reface prima viața sentimentală, în timp ce lui Răzvan îi va lua mai mult timp să “își lingă rănile”, lucrurile au stat exact invers. Vedeta Antenei 1 și-a refăcut deja viața alături de o brunetă zveltă și rafinată, cu care nu se sfiește să se afișeze de mână, în public. Conform surselor Playtech.ro, prima persoană care ar fi aflat de această nouă relație ar fi fost chiar Lidia Buble. Mai mult, ea o și cunoaște pe femeia din viața lui matinalului de la Antena 1:

Răzvan Simion a vrut ca Lidia să afle de la el și nu din presă. A conștientizat că este doar o chestiune de timp până când mass media îl va fotografia în compania iubitei sale. Lidia a reacționat foarte bine, i-a spus că nu o deranjează și că viața merge înainte. Mai mult, ea a și cunoscut-o pe femeia din viața lui Răzvan, chiar el le-a făcut cunoștință. A fost o întâlnire de câteva minute, timp în care s-a discutat relaxat chestii profesionale, cu zâmbetul pe buze. Nimeni nu s-a simțit stânjenit, nimeni nu a schițat un gest nepotrivit, totul s-a derulat normal, natural și civilizat. Relația lui Răzvan Simion este una serioasă, altfel nu s-ar fi afișat niciodată cu acea femeie. Ea nu este persoană publică, este o tipă cu un job foarte bun, independentă, cu un caracter puternic”, ne-au declarat surse din anturajul Simion-Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI