EXCLUSIV Brigitte și Florin Pastramă, dați în judecată. Vedeta care vrea să îi lase fără bani: ”Să măture strada!”

EXCLUSIV Brigitte și Florin Pastramă, dați în judecată. Vedeta care vrea să îi lase fără bani: ”Să măture strada!”
Ce vedeta vrea sa ii lase fara bani

Vor scandal cu orice preț! Aceasta pare a fi mai nou deviză a familiei BrigitteFlorin Pastramă! De departe, Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă, disputele și bătăile în plină stradă fiind la ordinea zilei. Brigitte Pastramă duce un război și cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, scandal care a luat însă proporții uriașe în ultima perioadă, cele două rivale ajungând de la amenințări, direct la Poliție.

Brigitte: ”Raluca Podea a pus pe cineva să ne bată pe mine și pe Florin!”

Inițial, Brigitte Pastramă a menționat pe pagina ei de Facebook că va merge la Poliție pentru a face o plângere pe numele Ralucăi Podea, pe motiv că rivala ei ar fi pus pe cineva să o bată atât pe ea, cât și pe Florin:

”Ceea ce vreau să vă anunț este că voi merge la Poliție pentru a face o plângere. Domnișoara Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele ei, pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr-un lung șir de mesaje cu iz penal”. Replica Ralucăi Podea a fost însă una pe măsură. Sătulă până peste cap de amenințările actualei soții a lui Florin Pastramă, Podea s-a dus glonț la secția 10 de Poliție și a depus o plângere penală împotriva fostului ei logodnic și soției acestuia: “Eu i-am dat în judecată și pe ea și pe el,  le-am  făcut plângere penală  pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul de inepții, despre mine. Mi-au zis o să-ți arătăm noi ție, o să vezi tu! Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul”, a declarat Raluca Podea în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Raluca Podea: ” “Le cer daune morale de 100.000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității!”

Reclamanta solicită și daune morale în bani familiei Pastramă: “Le cer daune morale de 100 000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității. Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada!”, a mai declarat Podea, în exclusivitate pentru Playtech.ro. Din spusele lui Brigitte, Raluca Podea și-ar fi unit forțele chiar cu Simona, cumnata ei, ca să o distrugă, să îi strice imaginea publică și să îi destrame căsătoria cu Florin Pastramă. Brigitte a făcut acuzații grave și la adresa Simonei, ”cumnata” ei, susținând că a spus și făcut lucruri nedemne de o rudă. „Am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia Pastramă! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, chiar de mea, Simona, care, împreună cu Raluca Podea, au uneltit planuri diabolice ca să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale mele, în care, de exemplu, sărbătoream un an de căsnicie”, a mai scris Brigitte, pe Facebook.