Brigitte Sfăt, investiție imobiliară după despărțirea de Florin Pastramă. În ce își bagă banii

Brigitte Sfăt, investiție imobiliară după despărțirea de Florin Pastramă. În ce își bagă banii
Brigitte Sfăt, investițe imobiliară după despărțirea de Florin Pastramă: i-a cumpărat fiului Robert un apartament

Brigitte Pastramă pare decisă să își continue viața după despărțirea de bărbatul de care s-a îndrăgostit fulgerător în Ferma și cu care s-a căsătorit după show-ul de la PRO TV. Deși îndurerată și cu multe probleme pe cap, aceasta își continuă demersurile în sfera profesională. Vedeta a decis să mai facă o investiție imobiliară.

Brigitte Sfăt și fiul Robert au căzut la pace. Vedeta a făcut investiția mult dorită de băiat: un apartament

După un scandal de proporții cu fiul său, Robert, desfășurat cu fast pe micile ecrane, cei doi protagoniști au căzut la pace, lucru care poate fi observat în emisiunea pe care vedeta o are la Antena Stars. Robi, după cum îl alintă mama, vine adesea acasă să îi viziteze pe ea, Florin și sora sa, Sara, acesta fiind mutat în casa lui Pastramă, unde locuiește alături de rudele tatălui lui vitreg.

Din diferite motive, cei doi au îngropat securea războiului, iar scandalul început din cauza unor frustrări, peste care s-a adăugat și o posibilă moștenire de la tatăl său decedat, Octavian Sfăt, afacerist din Timișoara, decedat în urmă cu mulți ani în urma unui infarct.

„Brigitte i-a cumpărat fiului ei un apartament în zona Militari. Este un apartament cu două camere, ea se ocupă de tot ce înseamnă și amenajare, și mobilă, și tot. A investit deja câteva zeci de mii de euro, acum mai trebuie să se ocupe doar de finisaje”, a dezvăluit o sursă din anturajul vedetei pentru WOWbiz. 

„Brigitte și-a dat seama că fiul ei are nevoie de un loc al lui, așa că a cumpărat acel apartament în Militari. Îl mobilează și, după, îl va trece pe numele lui. Vrea să îl ajute cât mai mult, să aibă un start cât mai bun în viață, chiar daăc, până de curând, s-au tot certat. Dar, sunt, totuși, mama și fiu, se iubesc, așa că, acum, și-au dat seama că, de fapt, vor să fie mai apropiați”, a continuat aceasta.

Ce spune despre punctul în care a ajuns cuplul Pastramă: „Brigitte nu se teme să se despartă definitiv de el”

Cât despre disensiunile dintre Bigitte și Florin din prezent, sursa confirmă că cei doi au luat o pauză. „Brigitte și Florin au luat o pauză. Brigitte spune că situația din ultimele câteva săptămâni a fost una atât de tensionată încât nu a mai rezistat psihic. De accea s-au despărțit. E adevărat, Florin era și el extrem de tensionat, devenise foarte agresiv, și verbal și în celelate sensuri. Iar totul a pornit de la problemele pe care le are el în familie. (…)

Florin a plecat de acasă, a mers la familia lui, iar acolo toată lumea o vorbește urât pe Brigitte, iar el nu îi ia apărarerea deloc, îi lasă să spună ce vor, parcă i-ar și aproba. Iar asta o supără cel mai tare pe Brigitte, ea simte că a fost doar folosită, că a fost bună doar în momentele când cei din jur aveau nevoie de banii ei. Brigitte i-a spus foarte clar lui Florin că, dacă vrea să rămnână soț și soție, trebuie să facă niște schimbări în viața lui. Dacă nu, Brigitte chiar nu se teme să se despartă definitiv de el și să își găsească un bărbat care să o respecte, care să nu vrea doar să profite de pe urma ei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI