EXCLUSIV. „Bambina” Raluca s-a despărțit și de iubitul avocat! Cine o acuză că bărbații fug de ea pentru că e „Doamna-scamă”

EXCLUSIV. „Bambina” Raluca s-a despărțit și de iubitul avocat! Cine o acuză că bărbații fug de ea pentru că e „Doamna-scamă”
Raluca Tănase, din nou singura

Sora ei, Denisa, se pregătește de al doilea mariaj, iar Raluca Tănase de la trupa Bambi tot singură rămâne. Blonda nu are noroc în dragoste și pace. A pus capăt definitiv și relației cu iubitul avocat Emil, cu care cu greu se împăcase, în timp ce participa la show-ul „Bravo ai stil!”, de la Kanal D. Blondina a povestit, pentru playtech.ro, despre iubire, sport și viața la vreme de pandemie.

Raluca Tănase s-a împăcat ultima dată cu iubitul după ce a defilat sexy la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D

Aparent, relația lor nu a mai funcționat de mult și s-au gândit că e mai bine pentru ei dacă o pornește fiecare pe drumul lui:

„M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv”, ne-a declarat Raluca, nedorind să divulge motivul real al rupturii.

La început, povestea lor de dragoste părea promițătoare, se mutaseră împreună, într-un apartament cochet din Pipera. Se pare însă că e greu de conviețuit cu Raluca, în aceeași casă. Blonda este mai tipicară decât o bunicuță și este pur și simplu obsedată de ideea de curățenie. A dat-o de gol chiar sora ei, Denisa, care și ea a preferat să se mute cu iubitul, omul de afaceri Mircea Brînzei, pentru a scăpa de cicălelile surorii sale de zi cu zi.

”Ea e doamna-scamă, eu sunt dezordonată. Mi-a filmat toată dezordinea din cameră, șifonierul meu, curgeau hainele din el, a ținut un monolog așa. De dimineață până seara stă numai cu cârpa în mână, să nu vadă un firicel de praf, totul trebuie să lucească în casă de curățenie. Devine obositor la un moment dat. Nici nu gătește, ca să nu facă murdar în bucătărie”, a dat Denisa din casă.

Se pare că obsesia pentru curățenie a Ralucăi este cea care pune pretendenții la inima ei pe fugă. Așa se explică că de fiecare dată când a locuit cu iubiții ei, relația a ajuns brusc la final. După despărțirea de Emil, Raluca, ea a vândut apartamentul în care s-au iubit și s-a mutat în altă casă, pentru a lăsa în urmă amintirile.

Aleargă zilnic și și-a luat gantere

Nu doar curățenia o obsedează pe Raluca, ci și aspectul fizic. Blondina s-a subțiat de tot, de când a intrat pe mâna antrenorului de fitness Alexander Florescu, cu care face antrenamente individuale. În pandemie, Raluca a sistat însă mersul la sală și și-a improvizat o mini-sală de sport acasă:

”Alerg dimineața foarte mult, mă ajută foarte mut sportul, elimin toxine, stres, energii negative. Fac exerciții acasă de toate felurile. Mi-am luat gantere, coardă elastică, greutăți pentru picioare, tot ce ține de exercițiile pe care le pot face în casă. Dacă vrei să faci sport și să mănânci sănătos o poți face, nu contează ce program ai, important e să ai ambiție”, ne-a declarat Raluca.

Pe lângă sport, blonda ține și o dietă:

”Ca regim, am doar 1.200 calorii pe zi, comand de la cumnatul meu meniurile, îmi vin acasă, eu nu gătesc, nu-mi place”, a mai spus solista, pentru playtech.ro.

Raluca Tănase se menține în formă cu ajutorul antrenorului de fitness Alexander Florescu