Raluca Tănase, fostă Bambi, este din nou singură. De ce s-a despărțit de iubitul ei

Raluca Tănase, fostă Bambi, este din nou singură. De ce s-a despărțit de iubitul ei
Raluca Tănase, fostă Bambi, este din nou singură. De ce s-a despărțit de iubitul ei

Se pare că Raluca Tănase, concurenta de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, nu are deloc noroc în dragoste. Aceasta este din nou singură, după ce a pus capăt definitiv relației cu iubitul cu care abia ce se împăcase. Astfel, concurenta nu mai dorește sub nicio formă să se mai împaace cu cel care i-a fost alături în ultimul timp.

Raluca Tănase, fostă Bambi, este din nou singură

Iată că nici bine nu se împăcase cu iubitul ei, că Raluca Tănase de la ”Bravo, ai Stil Celebrities” s-a despărțit de Emil. Aceasta i-a spus adio iubitului ei, după numai câteva luni de la împăcare. Aparent, relația lor nu a mai funcționat de mult și s-au gândit că e mai bine pentru ei dacă o pornește fiecare pe drumul lui.

Aceasta veste conform căreia ea nu mai formează un cuplu cu Emil a fost dată de frumoasa vedetă chiar în timpul filmărilor pentru ”Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Spune că ruptura este una definitivă

”M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv’, a declarat vedeta în timpul filmărilor de la ”Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Dar Ilinca Vandici a fost sceptică la auzul veștii că nu se vor mai împăca, deoarece nu este prima dată când cei doi se despart, iar peste un timp și-au reevaluat decizia.

Acum, Raluca Tănase este o femeie singură și își dedică cea mai maare parte a timpului emisiunii de la Kanal D. Astfel că vedeta vrea ca la fiecare apariție a sa să-i mpresioneze pe jurații de la Bravo, ai Stil! Celebrities cu ținutele sale.

Raluca Tănase împreună cu sora sa, Denisa, au activat în trupa Bambi. Anul trecut, cele două au făcut și un anunț pe rețelele de socializare:

„Trupa Bambi își mărește echipa ? Căutăm instrumentiști profesioniști care să cunoască și să iubească muzica grecească. Dacă vrei să cânți alături de noi, dă-ne un mesaj în privat și te vom contacta”, a scris Raluca Tănase în mediul online, semn că trupa a funcționat până recent, însă acum Raluca este implicată în proiectul de la Kanal D, motiv pentru care, cele două, probabil au luat o pauză de la evenimente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI