EXCLUSIV. Antonia plătește o pensie alimentară colosală pentru fiica ei. Câți bani îi trimite Mayei în Italia

EXCLUSIV. Antonia plătește o pensie alimentară colosală pentru fiica ei. Câți bani îi trimite Mayei în Italia
Ce pensie plateste Antonia pentru fiica sa

După opt ani de procese și scandaluri, Antonia a divorțat de tatăl fetei sale cele mari. Superba artistă s-a separat oficial de Vincenzo Castellano, cei doi păstrând custodia micuței Maya. Ce nu știe lumea este că Antonia plătește o pensie alimentară colosală pentru fiica ei. Suma pare ireală pentru România, dar Antonia trebuie să se achite de îndatoriri.

Antonia plătește o pensie alimentară colosală pentru fiica ei

Divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano a ținut prima pagină a presei mondene. Între cei doi foști parteneri de viață au fost multe momente tensionate. Vedeta și italianul au reușit, în cele din urmă, să ajungă la un numitor comun iar scandalurile s-au oprit. Acum divorțul s-a încheiat iar micuța Maya va rămâne să locuiască cu tatăl său. Fata Antoniei va avea domiciliul stabil în Italia, însă custodia va aparține ambilor părinți, ceea ce înseamnă că aceștia vor putea să se bucure de timp de calitate petrecut cu marea realizare a fostului cuplu.

Pentru că Maya va locui alături de tatăl său, Antonia este obligată să plătească o pensie lunară. Suma pe care cântăreața trebuie să o achite este de 600 de euro. Banii sunt foarte mulți, însă tânăra mămică o face cu mare drag pentru primul său copil.

Antonia și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Velea

Antonia a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009. A născut în data de 28 august 2010 o fetiță pe care a numit-o Maya Rosaria Castellano. Tatăl este Vincenzo Castellano și este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo. Relația celor doi s-a închis oficial după pronunțarea divorțului.

Vincenzo și Antonia s-au separat de mai multă vreme. Frumoasa cântăreață s-a implicat într-o relație amoroasă cu Alex Velea. După ce în primă fază au infirmat relația, presa a descoperit că cei doi formează un cuplu. Mai mult, Antonia și Alex au devenit părinții a doi băieți.

Antonia plătește o pensie alimentară colosală pentru fiica ei. Playtech.ro a intrat, în EXCLUSIVITATE, în posesia informațiilor despre suma pe care artista trebuie să o achite lunar familie Castellano. Vincenzo face parte dintr-o familie care are o avere considerabilă în Italia. Cu toate acestea, peninsularii nu au refuzat să primească 600 de euro pe lună din partea cântăreței.

Opt ani de procese și de momente tensionate. Atât a durat calvarul pentru Antonia. Vedeta a fost nevoită să stea departe de Maya, însă acum lucrurile par să intre pe un făgaș normal. Judecătorii i-au acordat custodia superbei artiste, iar în viitor fata va veni și în România, unde va petrece timpul alături de mama și frații săi.