Antonia a răbufnit. Nu s-a mai putut abține și i-a desființat pe foștii protejați ai lui Alex Velea

Antonia a răbufnit. Nu s-a mai putut abține și i-a desființat pe foștii protejați ai lui Alex Velea
Antonia a răbufnit. Nu s-a mai putut abține și i-a desființat pe foștii protejați ai lui Alex Velea

Până nu de mult, Mario Fresh și Lino Golden erau cunoscuți ca fiind ”fiii adoptivi ai lui Alex Velea. Cei doi au ajuns la conflict cu mentorul lor, dezvăluind public motivul. Cântăreața a ținut să lase câteva mesaje în mediul online în ceea ce privește situația tensionată și, deși nu a venit cu lămuriri strălucitoare, le-a indicat oamenilor să „nu se lase păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online”, continuând să vorbească despre trădare, aroganță, răutăți, dar și iertare.

Antonia, moderator în disputa lui Alex Velea cu foștii săi protejați. Cântăreața a scris despre aroganță, răutate și iertare

Conform dezvăluirilor făcute de Lino Golden și Mario Fresh pe Instagram Stories, cei doi au părăsit familia de la Golden Boy Society, un proiect care a început, printre alții, și cu ei. Motivul: nu mai erau de acord cu unele idei impuse de Alex Velea, patronul casei de producție. După declarațiile lor, pentru câteva ore, s-a lăsat tăcerea. Ulterior, Antonia a fost cea care a simțit să ia cuvântul și a publicat pe pagina sa de socializare câteva mesaje dure la adresa celor doi artiști.

„Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)”, a scris vedeta.

Nu a trecut mult și a urmat un alt mesaj, de această dată plin de îngăduință: „«Iubește-ți vecinii», chiar dacă au greșit, iartă-i”, “Și mereu fii atent cu ceea ce ai în grădina ta, în jurul tău, pentru că ai putea să găsești șerpi târându-se chiar lângă florile tale”, “Injuriile noastre curg de pe limba noastră cu negativitate față de noi înșne. Cuvintele fac vrăji, atragi ceea ce vorbești) Cuvintele pe care le vorbești devin «casa» în care locuiești!”, a adăugat interpreta.

Lino Golden: „Știți oamenii care vorbesc despre toată lumea? Ăia sunt cei mai șerpi”

De asemenea, și Lino Golden a pus mâna pe telefon în această după-amiază, pentru a face alte dezvăluiri despre scandalul pornit cu Antonia și Alex Velea. „Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a spus Lino Golden, pe Instagram. La puțin timp distanță de acest mesaj video, Antonia a publicat prima poză din dreapta colajului de mai sus.