Antonia a divorțat, în sfârșit, de Vincenzo Castellano. Ce se întâmplă acum cu nunta cu Alex Velea

Antonia a divorțat, în sfârșit, de Vincenzo Castellano. Ce se întâmplă acum cu nunta cu Alex Velea
Este oficial. Antonia şi Vincenzo Castellano au divorţat

După ani întregi de “război” prin tribunale, Antonia a divorţat, în sfârşit de Vincenzo Castellano. Acum, face anunţul aşteptat de toată lumea: ce se întâmplă cu nunta cu Alex Velea?!

Divorţul dintre Antonia şi fostul soţ s-a pronunţat

După şapte ani în care a luptat pentru Maya, Antonia a divorţat, în sfârşit, de Vincenzo Castellano. În vârstă de 31 de ani, una dintre cele mai frumoase cântăreţe din România este liberă, din nou. Bineînţeles, întrebarea care stă acum pe buzele tuturor este “când face nuntă cu Alex Velea?!”. Răspunsul îl dă chiar ea.

“Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat, pentru Click.ro, Antonia.

Deşi spune că a fost un an bun în ciuda pandemiei de coronavirus, iubita lui Alex Velea regretă că nu şi-a putut vedea fiica pe care o are cu Vincenzo mai des.

“A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Vorbesc zilnic cu ea. Ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă din punctual asta de vedere a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”.

Antonia şi Alex Velea aşteaptă, acum, luna decembrie când îi vor sărbători pe cei doi băieţi, Dominic şi Akim, dar şi Crăciunul şi Revelionul, pe care nu îl vor petrece, ca de obicei, pe scenă.

“Copiii au fost cuminţi. Şi sunt cuminţi în general. Îşi doresc aşa cum cred că vor toţi copiii, jocuri, jucării să facă diverse activităţi împreună. Sunt foarte apropiaţi şi se iubesc mult. Mă bucur mult să îi văd atât de buni prieteni încă de la această vârstă”, a mai spus cântăreaţă.

Antonia şi Alex Velea au împreună doi copii şi sunt mai fericiţi ca niciodată
Antonia şi Alex Velea au împreună doi copii şi sunt mai fericiţi ca niciodată

Antonia şi Vincenzo Castellano, despărţire după doi ani de căsnicie

Dacă în 2011 se căsătoreau şi o primeau în viaţa lor pe Maya, în 2013, aceştia au decis să divorţeze. Însă procesul separării nu a fost deloc unul uşor. Timp de şapte ani, cei doi s-au luptat în tribunale pentru custodia fetiţei, iar anul trecut i-a fost recunoscută paternitatea lui Alex Velea pentru cei doi băieţi.

“Se întâmpla acum mai bine de şase ani. Ea era prietenă cu iubita pe care o avea pe atunci unchiul meu, Joshua. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă. Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei”, a mărturisit Vincenzo Castellano, în urmă cu trei ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI