EXCLUSIV Anamaria Prodan, în lacrimi de Sf. Ion. Dezvăluiri dureroase și intime: ”Cât plângeam”

EXCLUSIV Anamaria Prodan, în lacrimi de Sf. Ion. Dezvăluiri dureroase și intime: ”Cât plângeam”
Dezavaluirile dureroase ale Anamariei Prodan

Pentru Anamaria Prodan, data de 7 ianuarie este una a amintirilor de suflet, ziua în care mama ei, regretata solistă Ionela Prodan, își serba ziua numelui, în cadrul unor petreceri cu ștaif: ”Amintirile mele cu mama sunt incredibile. Mama trăiește prin mine și prin nepoții ei, pentru totdeauna. Ea făcea petreceri mari, superbe, cu mâncăruri românești, cu sarmăluțe, primea foarte multe cadouri. Aveam la masă zeci de persoane. Erau adevărate concerte, de ziua ei”, ne-a spus, în exclusivitate pentru Playtech.ro, Anamaria Prodan. Dar și Dragoș Dolănescu își amintește cu nostalgie de chefurile organizate de tatăl lui, Ion Dolănescu: ”De Sf. Ion, casa lui tata era plină de invitați, le cânta piese de dragoste. Lui îi plăcea vinul roșu!”.  Iar Ionuț Dolănescu a făcut azi un parastas, postând pe conturile sociale înregistrările de la slujba din biserică.

Anamaria Prodan: ”Mama făcea petreceri mari, superbe, cu mâncăruri românești, cu sarmăluțe, primea foarte multe cadouri. Aveam la masă zeci de persoane. Erau adevărate concerte, de ziua ei”

Azi, de Sf. Ion, când și Anamaria își serbează ziua numelui, căci în certificatul de naștere este trecută și Ionela, vedeta tv este un munte de tristețe. Ea ni s-a confesat, în exclusivitate pentru Playrech.ro: ”Amintirile mele cu mama sunt incredibile. Mama trăiește prin mine și prin nepoții ei, pentru totdeauna. Făcea petreceri mari, superbe, cu mâncăruri românești, cu sarmăluțe, primea foarte multe cadouri. Aveam la masă zeci de persoane. Erau adevărate concerte, de ziua ei”.

Anamaria Prodan: ”Mai nimeni nu știe că în acte și pe mine mă cheamă Ionela. Azi mă serbez acasă, în familie”

Anamaria Prodan a suferit mereu că mai nimeni nu știa că o cheamă și Ionela, fiind răsfățată cu daruri doar regretata ei mamă: ”Azi am să-mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat să-l port, Ionela, și mă gândeam cât plângeam că lumea îți zicea doar ție ”La mulți ani!”. Pentru că nimeni nu știa că sunt și eu Ionela, nici azi nimeni nu-mi spune nimic, decât de Sfânta Maria. Așa că nimic nu s-a schimbat de când ai plecat”, a  scris Anamaria pe Instagram, după decesul mamei ei. Azi, însă, a organizat un mic chef, în familie: ”Azi, de ziua mea, vom fi doar noi, cei din familie”, ne-a mai mărturisit Anamaria Prodan. Solista de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viață pe 16 aprilie 2018, la vârsta 70 de ani, după o nedreaptă luptă cu cancerul.

La ultima pretrece de ziua ei, Ionela Prodan a fost răsfățată de Anamaria cu un tort delicios, cu șase etaje

Anamaria păstrează și acum, cu sfințenie, fotografiile de la ultima petrecere pe care i-a organizat-o mamei ei, de ziua de naștere a Ionelei Prodan, pe 6 octombrie 2017. Ionela Prodan  împlinise atunci 70 de ani și ținea secret că suferă de o boală grea. La eveniment au venit cu brațele pline de flori zeci de invitați. Anamaria Prodan își serbase celebra mamă într-un hotel din București, chef la care i-a comandat un tort delicios, cu șase etaje.

Ionuț Dolănescu i-a făcut azi parastas tatălui său, Ion Dolănescu. ”Îi plăceau sarmalele și vinul roșu”.

Și solistul de muzică populară Ion Dolănescu, artistul care a încetat din viață pe 19 martie 2009, în urma unui infarct, la vârsta de 65 de ani, chefuia, pe vremuri, de Sf. Ion. Vila lui, din Strada Caimatei, în care de trei ani locuiește fiul acestuia, Ionuț Dolănescu, se dovedea neîncăpătoare pentru zecile de invitați: ”Tata îi răsfăța pe petrecăreți cu un meniu tradițional, preparat de bucătăreasa lui. De pe masă nu lipseau sarmalele, cârnăciorii și purcelușii la proțap. Iar băutura lui preferată era vinul roșu. La chefuri, Ion Dolănescu le cânta, celor prezenți, piesele sale de dragoste și de inimă albastră”, ne povestea Dragoș Dolănescu. În urmă cu două ore, Ionuț Dolănescu, fiul cel mare al lui Ion Dolănescu, a postat pe Facebook o înregistrare video de la parastasul oraganizat azi, de Sf. Ion, la biserică. După slujbă, el a împărțit oamenilor săraci pachete cu mâncare.

Ionuș Dolănescu i-a făcut parastas tatălui său. Vezi aici videoclip!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI