Ionuț Dolănescu, dezvăluiri șocante după ce s-a infectat cu COVID-19: „Și eu am făcut parte dintre sceptici”

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri șocante după ce s-a infectat cu COVID-19: „Și eu am făcut parte dintre sceptici”
Ionuț Dolănescu, veste tristă din partea medicilor

Ionuț Dolănescu a anunțat în urmă cu puțin timp că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Acesta împreună cu șoția sa au făcut testul pentru a părăsi țara, dar rezultatele au venit ca un trăznet pentru familia cântărețului.

Cântărețul nu credea în COVID-19

Fiul regretatului cântăreț de muzică populară, Ion Dolănescu, urma să suțină un concert în SUA, acolo unde avea de gând să participe și la alegerile care tocmai s-au încheiat. Atât el cât și soția sa au fost nevoiți să se testeze pentru COVID-19, fiind condiție obligatorie pentru a călători în siguranță. Rezultatul a fost unul total neașteptat, deoarece cei doi nu prezentau simptome specifice infecției.

Ionuț Dolănescu, ultimele informații cu privire la starea sa de sănătate
Ionuț Dolănescu împreună cu soția sa

Din fericire, până în acest moment, cei doi s-au simțit bine, însă îngrijorarea nu a dispărut. Ionuț Dolănescu a dezvăluit că era una dintre acele persoane care nu credea în existența virusului, iar acum le recomandă cetățenilor să se protejeze.

„Cred că este o formă uşoară, nu am simptome. Din fericire suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi astăzi (n.r. marţi) ar fi trebuit să fim în Statele Unite ale Americii să luam urnele cu asalt şi să votam în calitate de cetăţeni americani.

Trebuia să şi lansez zilele următoare un nou album cu orchestra din Chişinău, dar din păcate aceste lucruri nu se mai pot întâmpla”.

Ionuț Dolănescu va rămâne 14 zile în carantină

Cântărețul a aflat vineri că este infectat cu noul coronavirus, astfel că va respecta recomandările medicilor de a rămâne timp de două săptămâni în izolare.

„Stăm cuminți în carantină 14 zile, pentru că vineri am fost testaţi pozitiv cu Covid şi nu am mai putut zbura nici în SUA şi lansarea albumului nostru probabil că va avea loc doar online.

Trebuie să fim pozitivi. Din păcate trebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există, el trebuie tratat cu seriozitate. Trebuie să ne protejăm”, a mai spus artistul, în exclusivitate pentru Antena3.

Acesta a dezvăluit că soția sa și-a pierdut gustul și mirosul, dar cu toate acestea, cei doi speră într-o vindecare rapidă.

„Suntem bine, mulţumim lui Dumnezeu. Cu credintă şi cu speranţă cred că vom trece şi peste asta”, a concluzionat Ionuţ Dolănescu.

Ce i-a transmis Dragoș Dolănescu fratelui său

În ciuda neînțelegerilor între cei doi, Dragoș Dolănescu s-a arătat îngrijorat de pericolul pe care îl pândește pe fratele său, astfel că i-a transmis un mesaj prin care îi dorește tot binele din lume. Acesta, în calitate de deputat în Costa Rica, este expus multor riscuri de a se infecta și el cu COVID-19.

”Îi doresc lui Ionuț multă sănătate, să aibă multă grijă de el, nu este de joacă, acest virus este foarte periculos. Bine că are o formă ușoară, fără complicații”, a fost mesajul de încurajare pentru cântărețul de muzică populară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI