EXCLUSIV Alin Oprea, scandal monstru cu soția sa. Ce vrea să-i facă acum: e fără precedent

EXCLUSIV Alin Oprea, scandal monstru cu soția sa. Ce vrea să-i facă acum: e fără precedent
Scandalul între foștii soți Oprea nu s-a terminat

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, e foarte supărat pe Larisa, mama celor doi copii ai săi. După o poveste de dragoste de 23 de ani, Alin Oprea o somează pe femeia care l-a lăsat fără cardurile bancare și fără vilă, până la încheierea partajului, să nu se mai prezinte la tv cu numele lui de familie, ci doar cu al ei, cel de domnișoară, Uță: ”Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit, în sfârșit, momentul ca acest lucru să se încheie”, a declarat artistul, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Scandalul din foștii soți Oprea nu s-a terminat

Alin Oprea:“Mă deranjează că Larisa se prezintă la tv cu numele meu de familie!”

Artistul Alin Oprea se află într-un adevărat război al declarațiilor cu Larisa, de care a decis să divorțeze, după 23 de ani de relație cu năbădăi. Sătul de toate acuzațiile aduse de femeia pe care cândva a diviniza, Alin e pornit să-i retragă acesteia numele de familie, pe motiv că nu-l merită, că nu este demnă să-l păstreze: “Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el.

Nu există apariție publică a ei, în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele. Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, ne-a spus Alin Oprea, în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Nu mai există martori și alte dovezi”

Larisa: ”Trebuie doar să dovedesc că merit numele Oprea, în rest, nu mai există martori și alte dovezi”

În urmă cu trei ani, Larisa s-a mutat la Londra, alături de copiii ei, Melissa, în vârstă de 19 ani, și Adrian (22 de ani), răstimp în care Alin i-a vizitat și i-a ajutat cu bani. Acum însă, solistul are conturile blocate, fiind gestionate de Larisa, care nu-i mai permite nici accesul în fostul lor cămin conjugal. Se anunță un proces de divorț greu, care vine la pachet și cu un partaj pe bunuri în valoare de aproximativ un milion de euro.

Apropiații lor susțin că cei doi soți ar avea de împărțit mai multe apartamente, plus vila în care și-au consumat căsnicia, situată într-o clădire de patrimoniu. Prima înfățișare la Tribunal a avut loc deja, luna trecută, prilej cu care Larisa a menționat că nu va renunța la numele de familie al fostului partener de viață: ”Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi”, a declarat Larisa Oprea, pentru show-ul lui Dan Capatos, de la Antena 1.

Ce spune artistul despre relația din prezent?

Alin Oprea vrea iar la altar, după divorț: ” Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care în sfârșit și-au găsit perechea”.

Alin Oprea și-a refăcut viața sentimentală, alături de Medana, pe care o consideră jumătatea lui. Recent, i-a făcut femeii iubite o declarație de dragoste, prin intermediul impact.ro: ”Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea. Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor.

Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea. Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viața, pentru care am muncit zi și noapte și pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat și m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul. Această perioadă, cea mai dificilă din viața mea, a fost și perioada care ne-a apropiat cel mai mult, devenind practic de nedespărțit”, ne-a spus Alin Oprea.