Ce face acum fosta soție a lui Alin Oprea. Cu ce se ocupă Larisa

Ce face acum fosta soție a lui Alin Oprea. Cu ce se ocupă Larisa
Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, la un an de la divorț

Anul trecut un nou scnadal se isca în showubiz-ul românesc. Fostul component al trupei Talisman, Alin Oprea divorța de Larisa, soția, după 23 de ani de căsnicie. Alin Oprea era deja într-o nouă relație, iar separarea dintre cei doi s-a produs din momentul plecării Larisei în Anglia. Larisa pleca împreună cu cei doi copii, aflați la studii acolo.

Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, la un an de la divorț

Aflată și acum în Anglia, alături de cei doi copii, Melissa, de 18 ani, și Adrian, de 21 de ani, încearcă să-și refacă viața. Nu se știe dacă este într-o relație, dar își ocupă timpul cu profesia pe care o face cu mare plăcere. Fiind absolventă a Liceului cu Program Sportiv ”Iolanda Balaș Sőtér” din Buzău, Larisa a devenit pasionată de fitness. Astfel că decis să meargă pe acest drum.

Acum este un antrenor personal de fitness în Anglia, și-și face meseria cu mare plăcere, ținând cont de situația actuală. Larisa Uță a decis să colaboreze recent cu cei de la Antena Stars într-un reportaj pe marginea profesiei sale de antrenor personal.

Fanii acesteia au putut afla despre recentul proiect de pe Instagram, unde aceasta scria: ”Soare, Antena Stars, antrenament în aer liber, oameni frumoși”. Cât despre situația divorțului de Alin Oprea, Larisa făcea dezvăluiri incendiare. Larisa Uță declara anul trecut că fiica cea mică, Melissa, ajungea la psiholog, datorită situației create.

”Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!»

Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!”, declara Larisa Uță.

”I-a montat împotriva mea”

Alin Oprea, principalul vinovat de situație în opinia fostei soții, Larisa, declara că ea este cea care i-ar fi montat împotriva sa pe copii. În același timp, Alin Oprea mai declara că ar fi făcut tot ce se poate pentru a menține o legătură sănătoasă cu cei doi copii, dar zidul pus de Larisa Uță ar fi fost motivul rupturii relației dintre el și Andrian și Melissa.

”Nu am ce să îmi reproșez. Singurul lucru care ar fi fost mai plăcut pentru mine ar fi fost ca eu să am mai mult timp cu ei, dar nu le poți face pe toate. Eu trebuia să fac bani pentru această familie, eram 5 – eu, copiii, soția și soacra.

Pentru copiii mei mi-aș fi dat viața, fără să clipesc și atunci ajutorul unui om ca mine cred că era important în continuare”, le-a transmis Alin Oprea copiilor săi.

Urmăriți Playtech.ro și pe