EXCLUSIV: Adriana Bahmuțeanu continuă războiul cu Prigoană: „S-a închis cu tot cu copii în casă. Le zice că mă-sa e o nenorocită!”

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu mai au pe rol două procese, ambele legate de cei doi copii minori ai lor

Războiul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu se mai termină! Cei doi au divorţat în primăvara lui 2015 şi de atunci se tot ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus și Eduard, dar mai ales asupra programului de vizitare al celor doi minori.

Adriana Bahmuțeanu: „Mereu i-am încurajat pe copii să meargă la ta-su”

Perioada izolării a reprezentat de altfel un calvar pentru Adriana Bahmuţeanu (47 de ani). Vedeta de televiziune nu şi-a mai putut vedea deloc băieţii, pe Eduard şi pe Maximus. Ei locuiesc în prezent în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti din aprilie 2019, care nu este definitivă.

De frica pandemiei de coronavirus, Silviu Prigoană s-a baricadat în casă şi nu i-a mai lăsat pe copii în vizită la mama lor, nici măcar în cele două weekenduri din lună, aşa cum s-a decis la tribunal.

Adriana s-a topit singură în casă de dorul micuţilor.

„Aș fi vrut sa văd mai mult copiii, dar domnul Prigoană s-a închis în casă, că e în carantină. În ultima vreme, i-am văzut o săptămână da, o săptămână nu. Ei învață la o școală privată. Din 200 de procese cu Prigoană, că nici nu le mai știu numărul, mai am două, unul penal și unul civil. Unul este pentru domiciliul copiilor și altul are în vedere programul de vizitare al copiilor. Legile în România nu ajută însă copiii. Uite și cazul lui Mihai Albu.

Dacă copilul ajunge să stea la un părinte, acela îl alienează. Copilul crește cu traume. Când tu îi vorbești de rău de celălalt părinte, copilul crește strâmb. Dacă el îi spune: «Mă-ta e o nenorocită!», copilul nu înțelege. Eu tot sper să se termine acest război. Copiii au crescut, Eduard are 11 ani, Maximus are 13, mâine-poimâine se mută singuri.

Eu mereu i-am încurajat să meargă la ta-su. A venit odată șoferul lui Prigoană să-i ia, s-a dus doar Maximus, ăla mic nu a vrut. Prigoană l-a trimis înapoi să nu vină fără cel mic. Copilul a plâns, a luat-o pe stradă de unul singur, prin zăpadă. Am sunat la Poliție, abia l-am găsit”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu duce dorul momentelor frumoase petrecute cu băieții ei

Adriana Bahmuțeanu: „Copiii sunt cumpărați, eu nu am banii lui Prigoană!”

Mai mult, Adriana Bahmuțeanu îl acuză pe Silviu Prigoană că i-a traumatizat copiii.

„Acum am decis să facem cum vrea mușchii lui Prigoană. Situația nu e OK însă. Tocmai de aceea m-am apucat și de psihologie, copiii mei sunt traumatizați, cresc cu răni emoționale. Ca și copilul lui Mihai Albu, sunt mulți copii care suferă.

Adică de ce să-i impui tu cu cine să stea, lasă-l să aleagă, căci copilul e deja mărișor. Procedurile la noi sunt extrem de greoaie. Procesul durează deja de cinci ani. Păi ce mai contează că în câțiva ani se mută singuri. I-am trimis zeci de scrisori lui Prigoană, am vrut sa renunț la judecată. Nu vrea nici sa comunice, nu vorbește deloc cu mine, îmi trimite notificări prin curier. Plus că el exercită un control economic asupra lor.

Eu nu am banii lui Prigoană să le fac toate poftele, toate fițele, ei sunt cumpărați economic. Patru ani ei au stat la mine, iar pe Prigoană nu l-a interesat”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI