Cum l-a salvat Exatlon pe Giani Kiriță. Ce se întâmplă acum cu faimosul. Adevărul gol-goluț

Cum l-a salvat Exatlon pe Giani Kiriță. Ce se întâmplă acum cu faimosul. Adevărul gol-goluț
Cum l-a salvat emisiunea Exatlon pe Giani Kiriță?

Emisiunea Exatlon a venit, de fapt, ca o salvare a celui mai controversat concurent din Dominicană. Giani Kiriță a suferit câteva schimbări în bine după terminarea competiției sportive. Despre ce este vorba și cum a decurs noua sa viață?

Giani Kiriță, salvat de Exatlon

Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România a avut parte de o schimbare imensă venită odată cu participarea la Exatlon. După cum se știa, toți cei care pășesc în Dominicană nu au voie la un bagaj prea amplu și, desigur, viiciile trebuie lăsate acasă, ca celelalte lucruri pe care ei le-au crezut de preț până atunci. Controversatul concurent este cunoscut ca fiind un împătimit al..tutunului. Un propiat al echipei care a realizat celebra emisiune a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viciul dinamovistului, pentru cancan.ro.

“Singurul mic viciu care i-a mai rămas este să mai pufăie câte un trabuc. În rest, Giani este «clean» de tot! Exatlon a fost un adevărat «rehab» pentru el, omul și-a dat seamă că viciile alea, alcoolul sau anumite pastile, chestii halucinogene poate, erau periculoase și nesănătoase, mai ales pentru un sportiv, mă rog, fost sportiv. Așa că a renunțat la ele. Când stai câteva luni fără ceva de care ești dependent – că la Exatlon nu aveai voie, evident, alcool sau alte lucruri de acest gen -, la un moment dat și uiți că ai avut nevoia respectivă. Totul este în creier. Așa că, datorită nouă, emisiunii, el este OK acum. Poate că, dacă nu era Exatlon, nu s-ar fi lăsat niciodată de vicii!”
Apropiat al echipei emisiunii

Giani Kiriță, salvat de Exalton
Giani Kiriță, salvat de Exalton

Primele două săptămâni au fost de coșmar pentru dinamovist

„Da, am un viciu pe care îl știu toți. Primele două săptămâni chiar îmi era rău așa, adică aveam un nerv că nu am și eu să…nu spunem la televizor, dar știi cum e, când te motivezi și ai pentru ce să te motivezi atunci toate îți vin de la sine”
Giani Kiriță

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI