29 sept. 2021 | 08:27

Eva Zaharescu, dezmăț total la ziua ei de naștere. Nu a mai ținut cont că Andreea Berecleanu era de față

Monden
Eva Zaharescu, dezmăț total la ziua ei de naștere. Nu a mai ținut cont că Andreea Berecleanu era de față
Cum s-a distrat Eva Zaharescu la ziua ei de naștere

Andreea Berecleanu nu mai are nevoie de prezentare, iar fiica ei, Eva Zaharescu, surprinde pe toată lumea prin aparițiile sale nonconformiste. Aceasta s-a transformat într-o tânără superbă, așa că nu se sfiește să se posteze în mediul online în diferite ipostaze.

Eva Zaharescu a organizat o petrecere de pomină. Cum s-a distrat la ziua ei de naștere

Eva Zaharescu se află la o vârstă fragedă, dar frumusețea ei îi dă pe spate pe internauți. Tânăra a moștenit trăsăturile mamei sale și este extrem de pasionată de artă, modă, dar și de modelling. Aceasta studiază la Londra, dar nu ratează vreo ocazie pentru a se întoarce în țară.

Ea și-a organizat de curând ziua de naștere, așa că invitații au avut parte de o noapte de pomină. Tânăra a apărut în diferite ipostaze incendiare alături de prietenele sale, spre deliciul fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. De asemenea, Eva nu s-a dat în lături de la a gusta băuturi alcoolice.

La un moment dat, Eva Zaharescu s-a pozat alături de Andreea Berecleanu, iar în fotografie apărea și Ileana Badiu. Tânăra are o relație foarte bună cu mama ei, astfel că s-a lăsat purtată de val la ziua ei de naștere, bucurându-se de micile plăceri.

Eva Zaharescu s-a despărțit de iubit

De curând, Eva Zaharescu a apărut alături de fostul Andreei Antonescu, Ștefan Manolache. Chiar dacă fanii îi vedeau iubiți pentru mult timp, se pare că relația lor nu a avut succes. Fostul reporter de la Acces Direct a dat cărțile pe față, explicând că fiica Andreei Berecleanu s-a decis să recurgă la despărțire.

„Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter.

Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită…

Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea.”, a transmis Ștefan Manolache.

Ce s-a întâmplat între Eva Zaharescu și Ștefan Manolache

De asemenea, nu a trecut mult timp până când o altă domnișoară i-a atras atenția fostului Andreei Antonescu. Acesta a început să formeze un cuplu cu Andreea de la Puterea Dragostei, mărturisind că era certat cu Eva Zaharescu când a întâlnit-o pe aceasta.

„Eram certat cu Eva Zaharescu când am văzut-o prima oară pe Andreea. Se cazase chiar la hotelul familiei mele din Iași, avea un eveniment, cânta.

Am văzut-o la hotel, mi-a plăcut, m-am interesat puțin de ea, am aflat cine este și i-am scris pe Instagram. Apoi i-am cerut numărul de telefon și am vorbit, din nou.”, a adăugat Ștefan Manolache.

 

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro