Andreea Berecleanu va avea un șoc după ce va vedea cum a apărut fiica ei la plaja. A încins tot litoralul cu costumul ei de baie

Andreea Berecleanu va avea un șoc după ce va vedea cum a apărut fiica ei la plaja. A încins tot litoralul cu costumul ei de baie
Fiica Andreei Berecleanu, apariție răvășitoare în costum de baie

Fiica Andreei Berecleanu a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție. Tânăra a încins mințile multora cu ajutorul unui costum de baie superb, dar în special cu trupul său bine sculptat. Cum a apărut pe plajă?

Fiica Andreei Berecleanu, apariție îndrăzneață. Cum arată în costum de baie?

Fiica Andreei Berecleanu s-a transformat într-o tânără superbă și foarte îndrăzneață. Aceasta are doar 19 ani și a început deja să le copieze pe unele dive de la noi și nu numai pentru a-i încânta pe internauți. Tânăra studiază la Londra, dar revine deseori în România pentru a petrece timp cu familia.

Eva Zaharescu a moștenit trăsăturile fizice ale mamei sale, dar nu și iubirea pentru jurnalism. Aceasta pare că își dorește să se îndrepte din ce în ce mai mult spre modelling și ar avea categoric toate calitățile de care are nevoie. Pozele de pe rețelele de socializare ale acesteia arată totul.

Un alt detaliu care a surprins a fost relația ei cu un tânăr controversat care a avut la braț multe domnișoare și doamne cunoscute în showbiz-ul românesc. Concret, pe lista de cuceriri a lui Ștefan Manolache se adaugă de puțină vreme și fiica știristei.

Dintre relațiile bărbatului în vârstă de 28 de ani este cunoscută cea cu Andreea Antonescu. Pe lângă aceasta și-au făcut loc și: Ioana Grama, Adela Tecuceanu sau Calina Roman. Fanii speră ca de data aceasta să fie cu noroc pentru ambii, dar cu toate acestea amorezii sunt abia la început pentru că se iubesc din luna iunie a anului curent. 

  • Vezi Galeria FOTO

Ce relație au cele două?

Ceebra știristă a apărut în câteva interviuri televizate chiar alături de fiica sa în care mărturisea că are o relație bună cu adolescenta. Tânăra sublinia atunci că mama ei nu exagerează cu nicio regulă și că este apropiată atât de ea, cât și de fratele său.

„Eva, oriunde ar fi, și de obicei știu unde este, îmi răspunde la telefon. Îmi spune: mama, îți spun foarte sincer îmi place unde sunt, mă simt bine cu prietenii mei, vreau să mai dansez, te rog mai lasă-mă o oră.”

Amintim că Andreea Berecleanu a divorțat în anul 2013 de Andrei Zăhărescu după 15 ani de căsnicie. Cei doi îi au împreună pe Eva și Petru, iar din anul 2016 jurnalista s-a căsătorit cu Constantin Stan, medic estetician. Cu toate astea, separarea nu a avut loc cu scandal, așa că cei patru au continuat să fie aproape unii pentru ceilalți.