„Este posibil ca Vladimir Putin să folosească arme nucleare, chimice!” Anunțul șocant care vine din Ucraina

„Este posibil ca Vladimir Putin să folosească arme nucleare, chimice!” Anunțul șocant care vine din Ucraina
„Este posibil ca Vladimir Putin să folosească arme nucleare, chimice!” Cine face anuntul socant

Războiul de aici început de Rusia se apropie de finalul celei de-a patra săptămâni. Analiștii militari sunt de părere că în tot acest timp, rușii nu ar fi făcut progrese majore, cu toate că Rusia continuă să bombardeze principalele orașe ale Ucrainei. Însă un anunț șocant vine acum din Ucraina! Iată despre ce e vorba și cui îi aparține!

Primarul Kievului, anunț șocant

Anunțul șocant potrivit căruia Vladimir Putin ar putea folosi arme nucleare, chimice, îi aparține primarului orașului Kiev, Vitali Klitschko, într-un interviu pentru Antena 3.

Primarul Kievului a spus că există posibilitatea a ca Putin să plănuiască un atac în masă, cu arme chimice și biologice, și că nu este exclusă nici extinderea războiului în fostele blocuri comuniste, întrucât planurile liderului de la Kremlin vizează refacerea fostului Imperiu Rus.

Vitali Klitschko a susținut că Vladimir Putin ar putea plănui un atac cu arme nucleare, după ce armata ucraineană s-a străduit să țină piept forțelor ruse.

„Sperăm să nu facă asta. L-am ascultat pe Vladimir Putin, dar trupele ruse nu au succes în Rusia. Soldații ucraineni sunt bravi și nu au dat nicio șansă rușilor. Tocmai de aceea este posibil ca Vladimir Putin să folosească arme de distrugere în masă pentru a ne distruge țara, iar în rândul populației să folosească arme nucleare, chimice! Este posibil!

Sunt foarte mulți oameni răniți și uciși. Doar în orașul nostru, Kiev, până acum aproape 300 de persoane sunt rănite. Planurile rușilor nu sunt secrete. Kievul este ținta. În patru zile avioanele au încercat să pună stăpânire pe Kiev.

Ca primar al Kievului, le-am spus tuturor că soldații ruși nu vor ocupa niciodată Kievul. Peste un milion de bărbați sunt în Kiev. Avem baricade construite pe stradă, la fiecare intersecție. Prin jumătate din corpul meu trece sânge rusesc, pentru că mama mea e rusoaică. În Ucraina locuiesc oameni pașnici, nu am fost niciodată agresivi cu nimeni.”, a declarat primarul Kievului, într-un interviu pentru sursa citată.

Vitali Klitschko a mai spus că și România s-ar putea afla curând pe lista lui Putin. Edilul Kievului a susținut că liderul de la Kremlin nu și-a ascuns planurile și că ar viza refacerea fostului Imperiu Rus:

„Planurile lui Putin sunt să refacă Imperiul Rus și România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus. Unde se vor opri ambițiile rușilor? Donețk și Lugansk? Nu! Ucraina? Nu! Rușii au invadat Țările Baltice? Da! Mai mult ca sigur, România poate fi în planurile rușilor.”, a adăugat Klitschko.

Patru săptămâni de război în Ucraina

Războiul din Ucraina s-a apropiat de finalul celei de-a patra săptămâni. Conform Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR), numărul de ucraineni care au fugit în străinătate a ajuns la 3.528.346, dintre care peste 2 milioane au trecut granița în Polonia.