Era de așteptat. Ce a anunțat acum Pepe despre soția lui

Era de așteptat. Ce a anunțat acum Pepe despre soția lui
Era de așteptat. Ce a anunțat acum Pepe despre soția lui

Pepe și Raluca s-au căsătorit civil în 2012, an în care au devenit și părinți pentru prima dată. Cei doi au împreună două fetițe, Maria și Rosa Alexandra. În 2014 s-au cununat și religios, iar relația lor pare să fie numai lapte și miere, având în vedere ultima declarație de dragoste transmisă de soț.

Pepe, gest emoționant: declarație de dragoste pentru Raluca, în văzul lumii

Pepe și Raluca sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, lucru care se observă din postările de pe rețelele de socializare, unde soția își privește partenerul cu blândețe și dragoste. La rândul lui, cântărețul a ținut să îi transmită un mesaj în care să-și exprime sentimentele față de mama copiilor săi: „Alături de inima mea❤️”, a scris artistul pe Instagram.

Era de așteptat. Ce a anunțat acum Pepe despre soția lui
Imaginea postată recent de Pepe, pe Instagram 

„Sunteți doi frumoși, aveți o familie superbă!!, ‘Să fiți sănătoși și fericiți împreună!/ „Foarte frumoși împreună!”, „Minunată pereche”, „Va pup foarte frumosi”, „Superbi”, „Așa să fiți toată viața’, „Fiți fericiți, inimi frumoase. Mă înclin”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Soția artistului este femeie de afaceri

Pe lângă slujba ei de patroană la grădiniță, Raluca și-a dorit să își extindă afacerile, așa că, dat fiind că este posesoarea unui studio de machiaj de mii de euro, muncește în prezent și ca make-up artist. De asemenea, artistul a dezvăluit că ori de câte ori are nevoie de serviciile unui specialist în domeniu, pentru emisiuni sau videoclipuri, nu mai trebuie să dea banii în stânga și în dreapta, apelând la soția sa.

„Studioul de machiaj e doar pentru ea și câteva prietene. E unul cu circuit închis. Raluca a făcut cursuri, și-a luat și diplomă. Îmi place că este foarte talentată. Machiajul este însă doar ca o pasiune, grădinița este prioritară. Raluca m-a machiat de mai multe ori, pentru videoclipuri și pentru emisiuni. Și-mi place ce a ieșit”, a explicat Pepe pentru Libertatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI