Colaborare în familie, în muzica românească. Pepe, Andra și Connect-R au lansat Inima Mea VIDEO

Colaborare în familie, în muzica românească. Pepe, Andra și Connect-R au lansat Inima Mea VIDEO
Colaborare în familie, în muzica românească. Pepe, Andra și Connect-R au lansat Inima Mea VIDEO

Pepe, Andra și Connect R au lansat o nouă piesă muzicală. Piesa se numește ”Inima mea” și pare să fie una de succes, întrucît la doar 18 ore de la lansarea pe Youtube are aproape 500000 de vizionări.

Colaborare în familie, în muzică. Pepe, Andra și Connect-R au lansat Inima Mea VIDEO

Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe, a împlinit vârsta de 41 de ani pe 20 iulie și și-a făcut cel mai frumos cadou: a lansat o piesă cu doi prieteni dragi lui Andra Măruță și Connect-R. De altfel, cei doi sunt și rude ale lui Pepe. Andra îi este nașă, iar Connect R este finul lui.

Astfel, se poate spune că noua piesă este o colaborare de familie. Lansarea oficială a videoclipului a avut loc ieri (20 iulie), la ora 16.00, pe canalul de YouTube al artistului.

Piesa, un proict important al lui Pepe

Am dormit foarte puțin, m-am distrat azi-noapte (râde). Este o piesă mult așteptată, o am de anul trecut. Este cel mai important proiect muzical pentru mine, pe care îl propun tuturor.

Cu petrecerea de ziua mea m-am organizat cum scrie la carte, cum ne-au spus autotitățile, cu distanțare, cu număr limitat de invitați, dar ploaia ne-a dat peste cap și ne-a ascuns undeva sub niște umbrele. Dar lucrurile s-au întâmplat astfel: cine m-a iubit a venit, cine m-a iubit s-a distrat. Pentru mine a fost o petrecere reușită„, a declarat Pepe.

Cine a participat la petrecerea lui Pepe

La petrecerea lui Pepe au participat Amna, Connect-R, Liviu Vârciu, Cătălin Măruță, Oana Roman, precum și rude și prieteni apropiați. De Connect-R, pe Pepe nu îl leagă doar o prietenie de ani buni, ci și un eveniment frumos.

Pepe și Raluca, în anul 2014, au fost nași de cununie pentru Connect-R și fosta lui soție, Misha. La rândul lui, Pepe a fost nășit la nunta cu Raluca Pastramă de Andra și de Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI