Emisiunea care dispare de la Antena 1 înainte de a apărea pe post. Ce se întâmplă în grilă

Emisiunea care dispare de la Antena 1 înainte de a apărea pe post. Ce se întâmplă în grilă

Grila Antenei 1 suferă schimbări de ultim moment. Ce emisiune dispare deși trebuia să înceapă mâine și ce modificări i-au fost aduse cooking show-ului „Chefi fără limite“? Afli în rândurile de mai jos ale acestui articol, acolo unde îți vom vorbi și despre „bătălia“ cu concurența, care difuzează la aceeași oră emisiunea „Românii au telent“, care a pus în umbră show-ul umoristic.

Emisiunea care dispare de la Antena 1 înainte de a apărea pe post

Grila Antenei 1 este marcată de haos, având loc schimbări de la o oră la alta. Ieri, în jurul prânzului, postul de televiziune anunța ora lansării unei noi emisiuni – „Stand Up Revolution“ – și anume miercuri, de la 21:30.

Postul se răzgândea câteva ore mai târziu, emisiunea fiind înlocuită de un film în programele trimise către presă, seara. Mai mult, aceasta nu mai apare deloc în grila pe următoarea săptămână.

La rândul ei, emisiunea de umor „iUmor“ își schimbă ora de difuzare, după ce a intrat în „bătălie directă“ cu „Românii au talent“, de la Pro TV.

„Chefi fără limite“, noul cooking show al Antenei 1, care avea ca dată de debut ziua de duminică, 20 februarie, își schimbă și el data la care va avea premiera, dar și zilele de difuzare. Prin urmare, noua emisiune de gătit va începe pe 21 februarie.

Citește și: Emisiunea scoasă din grila PRO TV de toamnă. Vești proaste pentru fanii ei

Ce se întâmplă în grilă postului de televiziune

Iată care sunt, potrivit paginademedia.ro, principalele schimbări din grila Antenei 1, din următoarea săptămână:

  • Miercuri, 16 februarie, urma să înceapă „iRoast“ de la 20:30, precum și emisiunea „Stand Up Revolution“, de la 21:30. Însă, în locul acestor emisiuni postul a programat un film, „Prinţul Persiei“.
  • Joi, 17 februarie, rămâne în grilă serialul „Adela“.
  • Vineri, 18 februarie, ziua în care era difuzat „iUmor“, postul va difuza un alt film – „Lunetistul“.
  • Sâmbătă, 19 februarie, postul a mutat emisiunea „iRoast şi filmul „Creed“.
  • Duminică, 20 februarie, era programată premiera emisiunii „Chefi fără Limite“. Antena 1 a mutat duminică „iUmor“, ziua de difuzare a acesteia şi în sezoanele trecute.
  • Luni, marţi şi miercuri vor fi zilele de difuzare pentru noul cooking show „Chefi fără limite“. Emisiunea va debuta luni, 21 februarie, în loc de 20 februarie, cum fusese anunţat în ultimele săptămâni.
Urmăriți Playtech.ro și pe