09 feb. 2022 | 12:39

Schimbare majoră la iUmor! Cine este noul prezentator al emisiunii de la Antena 1. Anunțul oficial tocmai a fost făcut

Monden
Schimbare majoră la iUmor! Cine este noul prezentator al emisiunii de la Antena 1. Anunțul oficial tocmai a fost făcut
Se schimbă prezentatorul de la iUmor! Fanii au fost surprinși de noua alegere

Fanii emisiunii iUmor sunt surprinși de schimbarea făcută de producători pentru noul sezon. Nimeni nu se aștepta ca schema să se modifice în edițiile viitoare. Cine este noul prezentator al show-ului iubit de români? Anunțul oficial a fost făcut recent și i-a lăsat pe telespectatori cu semne de întrebare. Mulți iubeau vedetele care au făcut parte din proiect până acum. Cine îl înlocuiește pe unui din moderatori?

Schimbări uriașe la iUmor: cine va prezenta emisiunea de la Antena 1?

Emisiunea iUmor este unul din proiectele preferat de români. Iată că fanii show-ului de comedie nu mai au mult de așteptat până la noi ediții care să îi facă să râdă cu lacrimi. Sezonul cu numărul 12 vine din nou în privirile tuturor din 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1.

Telespectatorii au luat acum la cunoștință noua vedetă care va face parte din echipa celebră. Mai exact, Ilona Brezoianu urmează să își facă apariția în platou, după ce românii au făcut cunoștință cu glumele sale în cadrul X Factor.

Dan Badea a fost nevoit să se carantineze în vacanța exotică alături de soția sa, iar filmările erau pe cale să înceapă. Producătorii au fost nevoiți să găsească o soluție, iar celebra actriță a spus imediat DA provocării uriașe pe care o așteaptă cu brațele deschise.

Cei care o cunosc abia așteaptă să o vadă în noua conjunctură, mai cu seamă că alături îl va avea și pe Mihai Bendeac. Juratul are o prietenie deja cunoscută lumii cu colega sa de teatru.

„Am zis să fac o faptă bună”

”Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1 și avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.

Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum. Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut și glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată.

Mi-e dor de Dan Badea în emisiunea asta și sigur el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis să fac o faptă bună și să îl ajut la nevoie, așa că o să vin cu ceva în plus pentru cei de acasă.

Sper ca prezența mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori și aș vrea să fac schimb cu Dan, când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanță într-o țară exotică”, a declarat actrița într-un comunicat Antena Group.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro