Emisiunea scoasă din grila PRO TV de toamnă. Vești proaste pentru fanii ei

Emisiunea scoasă din grila PRO TV de toamnă. Vești proaste pentru fanii ei
Emisiunea scoasa din grila PRO TV de toamna

Vești incredibile pentru fanii PRO TV. Una dintre cele mai iubite emisiuni de la postul din Pache Protopopescu va fi scoasă din grila de toamnă de la PRO. Fanii celebrului show de talente vor rămâne fără cuvinte. Ce începe în locul acestuia.

Emisiunea scoasă din grila PRO TV de toamnă

Da, este adevărat. Unul dintre cele mai longevive și apreciate show-uri de talente din România dispare din grila de toamntă de la PRO TV. Conform celor de la Pagina de Media, celebra emisiune Vocea României nu apare în programa de toamnă a celebrului post de televiziune care a consacrat-o.

Pe de altă parte, șefii de la PRO TV au anunțat că telespectatorii se vor bucura de două producții nou-nouțe, începând cu luna septembrie 2021. Este vorba despre emisiunile „Superstar România”, un show de talente și „Căsătoriți pe nevăzute”, o emisiune matrimonială ce promite să

Prima îi va avea în juriu pe Smiley, Raluka, Carla’s Dreams şi Marius Moga, iar în ceea ce privește show-ul matrimonial „Căsătoriți pe nevăzute”, acesta va avea are patru experţi care va ajuta concurenții să își găsească sufletul pereche: psihosexologul Oana Nicolau, Mircea Iliescu, un reputat genetician, expertul în relaţii Taher Sonu şi psihoterapeutul Victor Toriani.

Cum arată grila de toamnă de la PRO TV:

  • Superstar România (primul sezon)
  • Masked Singer România (sezonul 2)
  • Căsătoriţi pe nevăzute (primul sezon)
  • Serialul Vlad (sezonul 4 – ultimul)
  • Visuri la cheie (sezonul 8)
  • Las Fierbinţi (sezonul 19)

Ce emisiune a înlocuit Chefi la Cuțite la Antena 1

Postul de televiziune PRO TV nu este singurul care face schimbări în grila sa de programe. După terminarea sezonului 9 Chefi la Cuțite, șefii de la Antena 1 au început să difuzeze emisiunea Poftiți la Circ, moderată de nea Marin Barbu.

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Marin Barbu și invitații lor te așteaptă în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20.30, la Antena 1, pentru noi aventuri și peripeții alături de vedetele tale preferate.

Narcisa Birjaru a devenit prima femeie care a câștigat emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1, lucru care l-a făcut extrem de mândru pe mentorul ei chef Cătălin Scărlătescu.

„Mă duc într-un loc și lumea pur și simplu are câteva momente în care se emoționează mai tare decât mine și se bucură că mă văd. Asta e o bucurie mare pentru mine și chiar am emoții când spun treaba asta, pentru că nu mă așteptam ca oamenii să mă placă atât de mult”, a declarat Narcisa Birjaru pentru cei de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI