Emilia Ghinescu, criticată de fani pentru felul în care s-a pozat. Replica artistei nu a întârziat: „Trăiesc cum vreau și cum îmi place”

Emilia Ghinescu, criticată de fani pentru felul în care s-a pozat. Replica artistei nu a întârziat: „Trăiesc cum vreau și cum îmi place”
Emilia Ghinescu, criticată de fani pentru felul în care s-a pozat

Emilia Ghinescu a fost criticată de fani pentru felul în care s-a pozat. La vârsta de 43 de ani, intrepreta de muzică populară și-a schimbat stilul de viață, trage din greu la sala de fitness, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Aceasta postează, mai nou, și imagini cu ea de la sala de sport, însă ținutele mulate îi aduc și critici din partea internauților, obișnuiți mai mult cu aparițiile ei în portul popular.

Emilia Ghinescu, criticată de fani pentru felul în care s-a pozat

Emilia Ghinescu și-a transformat vizibil fizicul, după ce a decis să facă sport și să adopte un regim alimentar adecvat. Artista este în cea mai bună formă a sa, iar rezultatele o motivează și mai mult să continue.

Recent, Emilia Ghinescu a postat pe rețelele sociale o imagine de la sala de fitness, iar reacțiile internauților nu au fost doar dintre cele pozitive. Interpreta de muzică populară a ținut să dea rapid replica:

„Observ cu stupoare că, dacă pun o poză în costum popular sunt foarte puține comentarii. În schimb, dacă postez altfel se grăbesc să comenteze sute de persoane. Totodată, mă bucur că am rămas un om sănătos la minte.

Nu măresc pozele nimănui și nu-mi fac filme cu nimeni (ceea ce vă recomand si vouă …nu de-alta dar nu se vor materializa niciodată). Nu-mi permit să dau sfaturi nimănui pentru că nici eu nu vreau să primesc sfaturi de la nimeni. Nu am nevoie de ele! Trăiesc cum vreau și cum îmi place! Oricum ai fi, tot vor fi nemulțumiți. Eu vă mulțumesc că-mi urmăriți postările si că-mi scrieți!

P.S: Nu mai dați zoom pe poză! Dacă aveți probleme cu vederea, mergeți la un oftalmolog! Dacă vă imaginați sau vedeți ceea ce nu este, mergeți la psihiatru!”, a fost reacția tranșantă a vedetei.

Este mamă a trei copii

Emilia Ghinescu este mamă a trei copii. Ea are un băiat de 24 de ani, o fată adolescență de 16 ani și încă o fetiță de 6 ani. Artista a dezvăluit că toată familia este pasionată de sport, că în casa ei nu există dulciuri.

„La noi în casă nu există dulciuri, încercăm să nu cumpăram, să nu vadă nici ea și nici noi să nu avem tentația să mâncăm”, povestea Emilia Ghinescu.

Artista a mai precizat că nu a avut niciodată probleme cu greutatea, întrucât mereu a fost atentă să nu acumuleze kilograme în plus.