Ce a ajuns să facă pentru bani Emilia Ghinescu după ce nu a mai avut cântări din cauza pandemiei de COVID-19

Ce a ajuns să facă pentru bani Emilia Ghinescu după ce nu a mai avut cântări din cauza pandemiei de COVID-19
Ce face acum Emilia Ghinescu. Anunțul i-a surprins pe fani

Emili Ghinescu a luat o decizie drastică! Aceasta s-a reprofilat după ce nu a mai avut foarte multe evenimente, mai ales pentru că ultima perioadă a fost una destul de grea pentru foarte mulți artiști. Vedeta s-a îndreptat către un domeniu extrem de interesant.

Emilia Ghinescu, anunț important. Cu ce se ocupă acum

Multe persoane au decis să își schimbe domeniul de activitate din cauza pandemiei de Covid-19. Ținând cont că multe concerte și evenimente nu au putut să fie ținute, cântăreții s-au văzut nevoiți să o apuce pe alte drumuri profesionale pentru a reuși să se întrețină în continuare.

Emilia Ghinescu a absolvit Facultatea de Psihologie, așa că, în pandemie, aceasta și-a dat seama că poate să aibă mai multe oportunități în acest domeniu. Ea a devenit oficial psiholog cu acte în regulă pentru a putea să ajute foarte mulți oameni.

Emilia Ghinescu: ‘Am decis să pun în practică acest vis’

De asemenea, vedeta a dezvăluit că i-a plăcut foarte mult să învețe în facultate, așa că a putut să pună în practică acest vis inedit legat de un domeniu diferit față de ce a făcut până acum chiar în pandemie, când nu a mai avut un program extrem de aglomerat și nu a mai participat la foarte multe cântări.

„O să am o altă afacere, pe lângă asta eu sunt genul de om care iubește tot ceea ce face, astfel nu o fac pentru bani. O fac pur și simplu pentru ca mi-au plăcut anii facultății și îmi place domeniul, astfel am decis sa pun in practică acest vis.”, a spus Emilia Ghinescu.

Cine i-a fost alături Emiliei Ghinescu când a decis să se reprofileze

Emilia Ghinescu este o femeie împlinită. Lipsa de activitate a făcut-o să își dea seama că poate profesa și în alt domeniu, dar decizia nu a luat-o singură. Vedeta se iubește de 10 ani cu Sebastian, bărbatul ce a cucerit-o și a făcut-o să își deschidă sufletul din nou după un divorț dureros.

Cântăreața a dezvăluit că soțul ei a sprijinit-o în momentul în care și-a dorit să meargă pe un alt drum profesional, bărbatul fiind alături de ea în orice clipă. Aceasta s-a declarat extrem de fericită pentru faptul că are parte de un partener ce o ajută mereu.

„Eu sunt omul deschis discuțiilor. Din fericire am parte de omul care mă poate asculta mereu, soțul meu ma înțelege mereu. Știi, oamenii care dezvolta depresii nu au astfel de persoane în preajmă. Aceste depresii sunt foarte urâte.”, a mai zis vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI