Generalul Emil Străinu, dezvăluiri sumbre: ”România e poligon de testare pentru armament geoclimatic!”

Generalul Emil Străinu a făcut declarații controversate, dar tulburătoare despre posibila cauză a fenomenelor meteo extreme din România. El crede că sunt provocate de mâna omului, dar nu așa cum te-ai aștepta, din cauza poluării sau altor factori.

Generalul Emil străinu spune că aceste fenomene meteo sunt prea contradictorii și izolate pe teritoriul țării noastre și nu e nimic natural în ele.

România a fost mereu la confluența mai multor climate, din cauza poziției geografice, dar fenomenele meteo de la sfârșitul lunii aprilie și început de mai sunt mai neobișnuite ca niciodată.

Este România terenul de testare al armelor geoclimatice?

Fenomenele care au uimit toată țara au fost tornadele din sudul și din nordul României. S-au mai format vârtejuri puternice în anii trecuți, dar niciodată o tornadă de gradul 1 care să mute din loc un autocar, cu tot cu pasageri. Scenariul, care a fost filmat și fotografiat de câțiva martori, părea desprins din filmele apocaliptice sau din documentarele americane despre tornade sau fenomene extreme.

Cei de la romaniadeazi.ro l-au întrebat pe Emil Străinu ce părere are despre aceste furtuni violente, iar el a făcut declarații tulburătoare:

Toate aceste fenomene pot fi controlate de om. Este o tehnologie veche, din anii ‘50 – ‘60, iar marile puteri dispun la ora asta de ea. Prin intermediul ei, marile puteri îți plătesc între ele «polițe», fără să mai folosească tancuri și rachete, războiul economic și alte mijloace. Războiul economic îl fac distrugându-ți recoltele, câmpurile de legume și de fructe, pomii fructiferi, viile. Este un război între Est și Vest. Primele cinci mari puteri ale lumii sunt deținătoare a ceea ce se numește arma meteorologică și desfășoară războiul meteorologic. E foarte simplu. România, de peste 35 – 40 de ani, este un poligon de încercare a armelor geoclimatice”, a declarat Emil Străinu.

Emil Străinu despre fenomenele meteo extreme: „Sunt doar începutul”

El este ferm convins că alte state vor să distrugă agricultura și economia României de mai mulți ani folosind această presupusă armă.

A nominaliza pe cineva ar fi o greșeală. Sunt astfel de forțe și le folosesc. În 2005, când pe piața românească și-au făcut intrarea mari furnizori de legume și fructe din centrul Europei și Asia, s-au produs fenomene asemănătoare. S-a dorit distrugerea agriculturii și pomiculturii românești. […] Nu avem ce să facem, pentru că la nivel decizional nu avem oameni care să înțeleagă acest lucru. Dosarul s-a făcut în 2005, la marile inundații de atunci, este secretizat și acum, este secret de stat la Parlament.

Prin urmare, sfatul lui ar fi să ne adaptăm, să ne obișnuim cu astfel de fenomene meteo extreme care distrug culturile agricole. Emil Străinu că toată vara aceasta vor fi tornade, iar cele din primăvară au fost doar începutul.

Sursa: romaniadeazi.info
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI