05 apr. 2023 | 23:24

Eliminare șocantă la Survivor România 2023. Anunțul lui Daniel Pavel i-a lăsat mască pe concurenți

Monden
Eliminare șocantă la Survivor România 2023. Anunțul lui Daniel Pavel i-a lăsat mască pe concurenți
Eliminare socanta la Survivor 2023, cine a parasit competitia

Miercuri, 5 aprilie, doi dintre foștii Faimoși au fost în pericol de eliminare. Carmen Grebenișan a fost nominalizarea comună a tribului Taino, în timp ce Dan Ursa, purtătorul de colan de imunitate personală, l-a propus pe Remus Boroiu.

Concurenții în pericol de eliminare de la Survivor

Au trecut trei luni de zile de când Daniel Pavel a dat startul competiției Survivor România 2023, concurenții de la Războinici și Faimoși fiind pregătiți să înfrunte orice tip de provocare, pentru a demonstra că posedă toate calitățile necesare pentru a ajunge în marea finală.

Odată ce a avut loc Marea Unificare de la Survivor, cele două echipe rivale s-au unit, devenind tribul Taino. În cadrul jocului pentru imunitate de marți, 4 aprilie, Dan Ursa a ieșit învingător, obținând colanul de imunitate individuală.

 „Sunt foarte fericit că am câștigat acest joc! Știu că mă așteaptă o misiune grea, dar jocul a fost ciudat, cu emoții. A trebuit doar să nu greșesc”, a declarat fostul Războinic la PRO TV.

În cadrul consiliului de nominalizare, foștii Faimoși au pus la cale o strategie de a-l vota pe Andrei Krișan, însă cea care a obținut, la final, cele mai multe voturi din partea tribului a fost Carmen Grebenișan.

Ulterior a fost declanșat o adevărată altercație între Dan Ursa și Remus Boroiu, după ce câștigătorul colanului de imunitate l-a propus spre eliminare pe fostul Faimos.

„Așa cum am spus la început. Nu am avut conflicte cu nimeni. Am avut câteva discuții contradictorii. De aia o să îmi fie ușor să nominalizez. Am stat, am analizat, m-am gândit foarte mult și am aflat cauza certurile a întregului grup.

Și această cauză, problema majoră, a fost o persoană cu un caracter, din punctul meu de vedere, un om fals. Un om care nu își asumă, un om care în față îți zâmbește și pe la spate te înțeapă. Eu am simțit asta și de asta în nominalizez pe Remus.”, a declarat Dan Ursa la consiliu.

Citește și Trădare la Survivor România 2023. Concurenta care a rupt tăcerea: ‘Paranoică’

Scandal între Dan Ursa și Remus Boroiu

La rândul său, Remus Boroiu a adus acuzații grave la adresa fostului Războinic, acuzându-l pe Dan Ursa de faptul că ar fi jucat un rol pe tot parcursul competiției.

„Foarte frumos jucat, felicitări Dan, te aplaud. Genial jucat. Atât de bine jucat încât cred că nici măcar echipa Războinicilor nu și-a dat seama care este planul lui.

Tind să cred că i-a păcălit și pe ei. Îl respect pentru inteligența lui. Am simțit că un agent de vânzări desăvârșit și că produsul pe care-l vinde este imaginea lui și felul lui de a fi.

Și era singurul fel de a da într-un om puternic. A vrut să dea în Alin, dar s-a ascuns după acest criteriu al fostei echipe, care nu are niciun fundament.

Pentru mine asta dezvăluie adevăratul caracter al lui Dan, care votează din dragoste. Din dragoste pentru a fi el un jucător mai frumos. Mulțumesc Dan, ești un om bun, cu adevărat”, a spus Remus la Survivor.

Publicul suveran a decis, iar concurentul care a părăsit concursul Survivor 2023 a fost Remus Boroiu.

„E greu să imi mai găsesc cuvintele. E bine. Totul e bine, e bina așa. Mp bucur că v-am cunoscut, domnul Dan. Vreau să vă mulțumesc pentru toată energia bună pe care mi-ați transmis-o. Colegii mei, ce să zic? Chiar dacă am avut părere despre ei, nu sunt oameni răi.

Aceste condiții ne forțează la maximum și simt un pic că-i las baltă pe mulți dintre ei. Vreau să se dubleze ei ca putere și încredere. Încă nu-mi vine să cred că se termină experiența asta. Îmi doream să mai stau aici, până la final.”, a declarat Remus la consilul de eliminare.

Citește și Ce a spus Crina Abrudan despre certurile cu Bianca Patrichi și Mihai Zmărăndescu. Vedeta TV a rupt tăcerea: ‘Pe Kamara nu-l iau în calcul’ VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro