25 oct. 2021 | 12:58

Eliminare dureroasă la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat în ultima emisiune, a început să plângă

Monden
Eliminare dureroasă la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat în ultima emisiune, a început să plângă
Eliminare dureroasa la Puterea Dragostei

A fost eliminare dureroasă la Puterea Dragostei. Iată ce s-a întâmplat în emisiunea recentă. O concurentă extrem de votată a părăsit competiția, pe baza unor probleme pe care trebuie să le rezolve acasă.

Eliminare dureroasă la Puterea Dragostei

Este vorba despre Ile, una dintre cele mai cunoscute concurente ale sezonului 4 a emisiunii Puterea Dragostei. Ea a intrat în competiție cu foarte multă hotărâre, o poveste de viață impresionantă și încredere de sine. Concurenta a fost eliminată în ediția de duminică, 24 octombrie 2021, spunând că are niște probleme personale de rezolvat acasă.

Atât prezentatoarea, cât și ceilalți concurenți și-au luat rămas bun de la Ile. Ea se poate întoarce în emisiune în urma votului telespectatorilor.

Cristina Mihaela: „Ai fost de la început. Ești controversată, ai o poveste foarte puternică”

Ile: „Chiar dacă m-am certat sau nu, mi-au intrat la inimă toți, chiar și Radu. Nu am ură pentru nimeni”

Cristina Mihaela: „Ceea știm cu toții că ești extrem de votată. Tu știi că ai tău susținători de pot aduce înapoi, important este să îți dorești”

Ile: „Dragilor, vreau să vă mulțumesc din suflet că m-ați susținut în fiecare săptămână.

În fiecare săptămână am fost favorită și am fost în top. În momentul în care o să rezolv ce am de rezolvat momentan acasă, am să postez la mine pe Instagram, ca să mă votați să vin înapoi. Îmi doresc să vin, dar am niște chestii mai importante de rezolvat pentru mine și familie”, a spus aceasta.

Motivul pentru care Ile a părăsit competiția

Deși de multe ori a fost o prezență controversată, mai mulți concurenți și concurente au izbucnit în lacrimi, când Ile a anunțat că părăsește competiția.

De menționat este că Ileana a trecut într-un centru de plasament de la vârsta de 7 ani. Ea are 24 de ani și locuiește în prezent în Anglia alături de surorile ei, pe care le-a luat de la centrul de plasament, ca să le poată oferi o viață mai bună. După ce a anunțat că se întoarce acasă pentru ea și familie, au ieșit la iveală noi detalii. Se pare că aceasta ar fi părăsit casa Puterea Dragostei pentru a se împăca cu fostul ei iubit.

„Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că Ileana și fotul ei iubit, cel care reprezintă motivul pentru care a părăsit emisiunea Puterea dragostei și, totodată, problema urgentă pe care o avea de rezolvat acasă, s-au împăcat și se iubesc ca în prima zi!”, a arătat pagina „Viperele Vesele”.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Castelul din România care i-a sedus pe americani. Turiștii se înghesuie în acest loc
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: "Avem un mecanism clar stipulat în lege"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro