De ce s-a despărțit cuplul celebru de la Puterea Dragostei. Cine a rupt tăcerea

De ce s-a despărțit cuplul celebru de la Puterea Dragostei. Cine a rupt tăcerea
Motivul despărțirii unui cuplu celebru de la Puterea Dragostei

Doi amorezi cu o poveste de iubire controversată s-au despărțit. Unul dintre ei a venit cu mărturii despre relația pe care a început-o în văzul tuturor. Care a fost motivul pentru care cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au despărțit?

Despărțire neașteptată la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei este una din emisiunile cu și despre iubire care reușește să aducă oamenii împreună. Unele relații formate în cadrul show-ului reușeșc să răzbată chiar și după ce se opresc camerele de luat vederi. Din nefericire, există și multe relații care se opresc din drum.

Același lucru s-a întâmplat cu povestea de iubire dintre Cristian Marinescu și Maria Lungu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de la Kanal D și s-au jucat o vreme bună de-a șoarecele și pisica. El a plăcut-o, iar ea nu avea ochi pentru nimeni, ulterior i-a dat o șansă și au reușit în cele din urmă să fie unul din cuplurile cele mai sudate.

Aceștia chiar au ajuns împreună în Marea Finală din sezonul trei. Relația lor a fost extrem de criticată de-a lungul filmărilor de toți concurenții care le puneau constant bețe în roate. Mulți spuneau că amorezii se vor despărți imediat după terminarea show-ului.

Iată că la scurt timp Marinescu și-a anunțat fanii că el și Maria au decis să meargă pe drumuri separate. Cristian a vorbit despre motivul despărțirii și despre sincopele care au apărut în relația lor. Tânărul se pare că a avut multe temeri în ceea ce o privește pe fosta parteneră despre care spune că ar avea un comportament greu de înțeles.

„Am avut temerile mele”

„Cred că a fost ceva la comun și un lucru care efectiv așa s-a așezat. Am simțit, pentru că am avut temerile mele. Mi-aș fi dorit să nu aibă toate chestiile astea în comportamentul ei. E o femeie cu capul pe umeri și știe ce vrea de la viață. Da, pot spune că unul dintre motive a fost comportamentul posesiv.

Au fost mai multe palme adunate pentru a renunța unul la celălalt. Consider că trebuie să se apropie de personalitatea si de caracterul meu. Dacă mie îmi place să fac ceva și ei trebuie să îi placă acel lucru. Dacă eu am mai multe roluri, pentru a nu interveni plictiseala, și ea trebuie să aibă mai multe roluri”, a declarat Cristian Marinescu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Din păcate pentru fanii care își doreau ca ei să fie împreună mult timp de acum încolo, relația lor s-a încheiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI