Eliminare de la Masterchef după ce a fost pârât de un adversar: „L-am văzut!”

Eliminare de la Masterchef după ce a fost pârât de un adversar: „L-am văzut!”
Eliminare de la Masterchef după ce a fost pârât de un adversar

Eliminare de la Masterchef după ce a fost pârât de un adversar. Realizarea farfuriei a fost dificilă pentru concurenți. Deși aceștia au putut face orice fel de mâncare, condiția de a face montajul într-un borcan le-a dat serioase bătăi de cap concurenților. Un concurent a părăsit competiția culinară, după ce a fost pârât de un adversar.

Eliminare de la Masterchef după ce a fost pârât de un adversar

Concurentul Adrian Popița a fost eliminat de la MasterChef. Chef Joseph Hadad a refuzat să guste din borcanul său, întrucât, potrivit afirmațiilor participantului Ionuț Oancea, Adrian a continuat să realizeze plating-ul după ce s-a scurs timpul de lucru.

„L-am văzut după ce ați spus Stop gătit!. A curățat marginea!”, a mărturisit Ionuț chefilor. „Nu vreau să fiu persoana aceea care pârăște, dar nu mi se pare corect față de mine și față de alți colegi”, a adăugat acesta.

Concurentul Adrian Popița a fost deranjat de atitudinea adversarului său, spunând, la testimoniale, că „Ionuț are 4 sau 5 ani”, exprimându-și nemulțumirea și în fața concurentului care l-a turnat:

„Ce pârâcios ești!”.

Adrian Popița a fost eliminat însă în această seară, în urma testului sub presiune. Joseph Hadad a menționat că este tot mai dificil să ia astfel de decizii:

„Este cel mai greu să eliminăm pe oricare dintre voi. Noi suntem ca o familie, sunt ca tatăl vostru. Sunt mândru de voi”. „Ești un băiat extraordinar”, i-a spus juratul concurentului eliminat. „Și pe mine m-ai făcut mândru, să știi”, a adăugat Chef FOA.

A părăsit competiția în pași de dans

Deși a primit o veste tristă, Adrian Popița a părăsit competiția culinară în pași de dans.

„A fost o deosebită plăcere, nu m-am gândit niciodată că o să ajung până în punctul acesta și a fost o mare onoare să vă întâlnesc pe toți trei și să învăț de la colegii mei. Vă mulțumesc atât dumneavoastră, cât și colegilor mei!”, le-a spus fostul concurent tuturor celor prezenți.

Amintim că emisiunea MasterChef 2022 este jurizată d chef Joseph Hadad, Chef FOA și Chef Radu Dumitrescu. MasterChef 2022 a început la data de 12 ianuarie.

Amintim că în ediția din 15 aprilie 2022, concurenta Nicolle Scripcar a fost eliminată din competiție. Farfuria pregătită, „aperitiv cu somon, cremă de cartofi cu praz, cremă de broccoli și midii în sos de vin”, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor celor trei chefi. 8 concurenți au mai rămas în competiția Masterchef.