11 mart. 2022 | 18:38

Cine este chef-ul care a concediat-o pe Maria Stănciuc, concurentă la MasterChef. Joseph Hadad a angajat-o pe loc la el!

Monden
Cine este chef-ul care a concediat-o pe Maria Stănciuc, concurentă la MasterChef. Joseph Hadad a angajat-o pe loc la el!
Cine e chef-ul care a concediat-o pe Maria Stanciuc de la Masterchef

Maria Stănciuc și-a văzut visul îndeplinit cu ochii. Concurenta de la MasterChef a fost emoționată până la lacrimi de gestul incredibil pe care i l-a făcut chef Joseph Hadad. Juratul de la PRO TV i-a făcut o ofertă incredibilă, pe care bruneta nu a putut să o refuze. Ce i-a propus simpaticul chef bucătar Mariei Stănciuc. Toți l-au aplaudat.

Fostul concurent de la Masterchef România care a concediat-o pe Maria Stănciuc

Maria Stănciuc a trecut prin momente extrem de dificile, după ce și-a pierdut locul de muncă. Concurenta de la Masterchef România i-a surprins pe cei trei chefi cu un preparat delicios, care i-a dat pe spate. Întrebată care este secretul gustului mâncării, bruneta a mărturisit că a învățat să prepare farfuria la fostul ei job, de una a fost concediată printr-un banal SMS.

„Am învățat să fac asta în restaurantul din care am fost dată afară. Primesc un mesaj prin care eram anunțată că a fost ultima mea zi și că nu pot să fac meseria asta, fără niciun drept la replică.”, a povestit Maria Stănciuc.

Deși nu a vrut, inițial, să spună care este numele fostului său angajator, potrivit celor de la ego.ro, este vorba despre bucătarul Alex Petricean, un fost concurent Masterchef România. Bucătarul a desfăcut contractul concurentei de la PRO TV, după doar trei săptămâni după ce a lucrat în restaurantul său.

Joseph Hadad vrea să o angajeze pe Maria Stănciuc în restaurantul său

Impresionat de aptitudinile sale, chef Foa a lăudat preparatul culinar al Mariei, iar chef Joseph Hadad a fost profund impresionat de povestea brunetei, încât a făcut un gest incredibil pentru ea.

„La balcon merge concurentul cu cea mai bună farfurie: Maria!”, a zâmbit chef Foa.

Joseph Hadad i-a oferit concurentei Masterchef un loc de muncă în restaurantul său, moment în care bucătarul a izbucnit în lacrimi de bucurie.

„Cum de te-a dat afară din bucătărie? Știi de ce întreb? Pentru că vreau rețeta asta! Eu vreau un angajat ca tine la mine la restaurant!

Din toată seara aceasta a fost cea mai bună farfurie. Tehnica și umplutura au fost perfecte. După MasterChef, ai un loc în restaurantul meu”, i-a spus chef Joseph Hadad.

Supranumit D’Artagnan, Alex Petricean a fost concurent în primul sezon Masterchef România de la PRO TV, acolo unde a ajuns în finală alături de alți doi concurenți. Bucătarul și-a deschis un restaurant de nișă în Capitală, iar, recent, a concediat-o pe Maria Stănciuc printr-un simplu SMS.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Anunț pentru românii cu banii la saltea. Adevărul despre carduri: Trebuia să închid...
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro