Elevi ieșeni, mesaj anti-PSD, la absolvirea școlii! ”Halal școală mai faceți, pui de năpârcă!”

Elevi ieșeni, mesaj anti-PSD, la absolvirea școlii! ”Halal școală mai faceți, pui de năpârcă!”
Elevi ieșeni, mesaj anti-PSD, la absolvirea școlii

Mai mulți elevi din Iași care au absolvit liceul au transmis un mesaj actualei guvernări și au stârnit reacții pe internet. Ei au scris sloganul M…ie PSD pe toci, s-au fotografiat și au postat poza pe rețelele de socializare.

În mediul online, totul s-a transformat imediat într-o luptă între publicul pro-PSD și cel anti-PSD, iar înjurăturile nu au lipsit din ecuație.

„Iată ce specimente de absolvenți de facultăți și sigur sunt membri USR. Astea sunt limitele la care s-a ajuns la momentul absolvirii unei școli? Ar fi necesar reînceperea grădiniței”, a fost unul dintre comentarii.

Un internaut a scris „Halal școală mai faceți, pui de napârcă”, în timp ce altul a postat „Frumoasă educație! Atât ați învățat în perioada școlarizării să oferiți și să primiți… sexual. Ce poți cere unora ca voi dacă atâta practică aveți! Ați absolvit o școală plătită de guvern din banii noștri. Ce așteptări să avem de la voi? Câtă responsabilitate aveți să dați înapoi societății tot ce a făcut pentru voi? ANALFABEȚI CU DIPLOMĂ!”

Dispută pe internet, după mesajul anti-PSD al elevilor ieșeni

S-au activat repede și cei care nu susțin actuala guvernare și care le-au luat apărarea elevilor din Iași.

„Școala plătită de guvern din banii noștri „??? În școală plătești și hârtia pe care scrii, scaunul pe care stai, geamul care te apără de vânt, guvernul fură din banii noștri poate, așa că stai cuminte în banca ta. Analfabetă e aia pe care o idolatrizezi, analfabeți mai găsești sus în comentarii, cei care susțin acești hoți ce ne fură”, a scris un utilizator de Facebook.

„Bravo lor ! Acești tineri au ales să se implice în politică și vor să trăiască într-o țară normală, una în care Teleormanul nu este rezevorul deșteptăciunii românești !! O țară în care nu întâi pupi în *ur un politician cu funcție și ajungi ministru și apoi faci și tu o facultate pe la Videle, să fie la dosar ! PS : Ghiciți cu cine NU votează acei tineri!”, a fost un alt mesaj.

„Majoritatea celor care încearcă să își apere iubitul PCR actual PSD susțin că acești tineri au terminat degeaba o școală, dar ei scriu de zici că au luat meditații de la Viorica Dăncilă :))))) Mult Respect pentru toți oamenii deschiși la minte din acest grup care nu își vând țara pentru o sticlă de ulei și un pachet de făină!”