Cine e medicul pe care polițiștii nu l-au lăsat să ajungă acasă, după gardă, din cauza mitingului PSD

Polițiștii nu au lăsat un medic să ajungă acasă, din cauza mitingului PSD

Printre persoanele care nu au fost lăsate să circule prin municipiul Târgoviște, din cauza mitingului PSD, s-a numărat și un medic de la Unitatea de Primiri Urgențe Titu. Ana Camelia Savu venea după o gardă de 24 de ore și mergea către casă, dar nu a fost lăsată să treacă de polițiștii care trebuiau să se asigure că Liviu Dragnea nu este deranjat.

Femeia a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook și s-a plâns că oamenii legii nu îi permit să meargă spre casă, deși le-a explicat că este medic și că vine după o gardă de 24 de ore.

Medicul mergea către casă, dar polițiștii nu i-au dat voie să treacă

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific Țării unui PSD fără limite. „Restricțiile” de circulație prevăzute în anunțurile oficiale s-au transformat în „interdicții” de intrare în oraș înaintea orei anunțate oficial. La ora 9.55 mi s-a interzis să vin la domiciliu cu mașina, deși am cerut permisiunea mai multor agenți, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu.

Nu mi s-a permis nici pe Calea București, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia, la podul Mihai Bravu, deși circulau mașini din sens invers, iar restricțiile au fost anunțate de la ora 10, Aleea Sinaia nefiind menționată. Așa că mi-am făcut „înviorarea” certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel și lipsă de empatie și mergând pe jos, că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienți consultați în cele 24 de ore de urgențe.

Oare dacă spuneam că intru în gardă ar fi înțeles? Aș vrea să știu dacă legile din România prevăd această interdicție de a mă întoarce la domiciliu cu mașina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu”, a scris medicul pe rețeaua de socializare.

Ana Camelia Savu este medic – medicină de familie – gărzi în cadrul UPU – SMURD, cu punct de lucru la Titu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI