Gafă comisă de Viorica Dăncilă, la Suceava. Gestul disperat al unui baron PSD, când a auzit

Gafă comisă de Viorica Dăncilă, la Suceava. Gestul disperat al unui baron PSD, când a auzit
Viorica Dăncilă a fost la Suceava, dar a crezut că e în Hunedoara

Viorica Dăncilă a comis-o din nou. De această dată a gafat la Suceava, unde a susținut o conferință depresă în cadrul căreia a declarat că se află în… Hunedoara. Premierul a fost corectat de liderul PSD Suceava, care și-a ațintit privirea în tavan după în momentul în care Dăncilă a încercat să își repare greșeala.

Primul-ministru și-a început discursul urând „La mulți ani” celor care își sărbătoresc onomastica în ziua în care sunt pomeniți Sfinții Constantin și Elena.

„Bună ziua. Aș vrea să urez tuturor celor care sărbătoresc astăzi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în județul Hunedoara”, a spus Viorica Dăncilă, moment în care președintele PSD Suceava, Ioan Stan, i-a reamintit că se află în Suceava.

Reacția lui Ioan Stan la gafa Vioricăi Dăncilă
Reacția lui Ioan Stan la gafa Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost la Suceava, dar a crezut că e în Hunedoara

După ce i s-a spus că se află în Suceava, premierul s-a corectat și a precizat că a vizitat mai multe județe, printre care Hunedoara, Sălaj și Maramureș. Aflat lângă ea, Ioan Stan, probabil stânjenit de gafa Viorică Dăncilă, a început să se uite pe tavan.

„În județul Suceava. Am fost în mai multe județe precum Hunedoara, Sălaj, Maramureș, vom pleca în județul Vaslui, sunt mai multe județe pe care vrem să le vizităm pentru a vedea modul în care sunt utilizate fondurile guvernamentale, modul în care sunt utilizate fondurile europene, probleme pe care le au autoritățile locale, dar și modul în care putem să ne implicăm în dotarea spitalelor, în alte probleme care țin de fiecare județ în parte și de fiecare comunitate în parte”, a continuat premierul.


Nu este pentru prima dată când Viorica Dăncilă încurcă locațiile. În timpul mitingului de la Galați, care s-a desfășurat la 2 zile după cel de la Iași, a spus că „facem aici summit-ul de la Iași.”